RSS

107753569670403517

23 Feb

::exam semakin hampir::

yuhuu.. it feels good when you can run on the fast lane fastly. haha that kancil can run oredi, few days back he only can crawl on highway. ceh.. tp yg bstnyeh,, aku potong kete sama byk kali. dr johor jaya, pastu kat highway, pastu lepas toll.. apa ke lembab sgt kete tu? dia dah potong aku lah byk kali, ye lah kete i tu kancil je, kete dia tu nissan or toyota.. something la. but not malaysian car. sape mengaku kancil mmg tak laju sgt? “saya! saya!” huh aku tak tau mana dia tersangkut tu. well, we use the same road, the same toll, the same traffic lights.. anyway.. see the leg la who more cekap!! warghh hargh harghh.. apa kejahat benar aku nih.

something in mind.. the car tempreture raise higher than usual. isk isk.. i am running too fast? isk isk isk.. hahha

the dinner was good. graduation dinner. the food was good enuff for me to bulge my tummy. (gua kena tahan napas jek, kalau tak perut gua visible) hahahha.. but then, the performances sgt la terasa panjang.. aku cuma suka kat tang akustika. yey. the band was the first runner up for akustika universiti held at padang kawat, organised by ktc. sadly, they didn’t sing beautifully last nite. apa laahh.. they sang much moooree beautiful when they waiting the dinner to end.. sitting on the carpet, outside the grand ballroom, forming a circle, one sing, others strumming their guitars. aduhh i was happen to lalu that place because i need to go to the restroom. wow wee.. sooo meruntun hati. their voice actually was sooooooo~~ good.

chak kun chak.. exam dah dekat. need i say more? meh belajar meh.

aku kepenatan, menolong mummy di dapur.. menolong mama bisingkan adik aku yg lembab gile nak balik skolah. aku sebenarnya harap sgt pagar skolah tu tutup by the time kul 6.15 td. tapi bukak la pulak. selalu tutup. aku nak dia rasa bwk brg banyak2 jln kaki dr pagar sampai ke dorm. bg pengajaran kat dia supaya dia tak lambat2 lagi. isk.. seb kau sungguh baik wahai adik. lepas ni kalau dia lambat lagi.. aku nak hantar dia malam terus. aku yg penat tunggu dia siap.. aku dah tertido2 tadi. sabar je la budak laki sorang ni.

aku tak update blog beberapa hari ni.. aku sibuk ke sana sini.. test berbagai.. oh penat la!!

 
Leave a comment

Posted by on February 23, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: