RSS

107789410874781233

27 Feb

mcm mana aku nak ckp lagi dah. tadi puas la aku dah tulis. segala perasaan ini telah ku curahkan, tapi connection terputus, bila aku refresh, page yg aku dah menulis berpanjangan tu dah tade. skrg aku hangat.. marah pun ye. menyampah pun ye.
nak gi akustika, tp dia demam tak dpt teman. roommate aku tido. aku nak pi dgn sape. aku tak sure pun ada akustika ke tak mlm ni. shatul kata maybe hari ni but then no one could confirm it. sbb takde sape pun rajin nak gi sahkan kat urusetia.
aku terasa bertanggungjawab atas apa yg terjadi pada laptop dia ni. errors occured when this laptop was with me. tpi.. aku sendiri tak tahu apa puncanya. and i didnt do any stupid thing.. setahu aku. aku mmg tak buat mende2 yg you know.. tak payah buat la. such as opening any unidentified emails. bla bla.. tak tahu tak tahu. bukak disket pun tidak. cd mmg tak dibuka disini kerana laptop dia ini mengambil kira yg original sahaja, yg ciplak2 dia langsung tak layan. double standard.😛 hahha .. didnt download anything for the past 2 weeks. and these blue-error-page keeps appearing. the C:\ cannot be accessed. so much document in there, his and hers. the pics, his and hers. his psm, her psm. her practical files. and the list goes on. pastu the error yg dpt buat aku annoy dgn jayanya ialah, the laptop suka2 point his cursor anywhere he wants. and i must keep alert. jeng jeng, suddenly dikala tak sedar, aku menaip di tengah2 ayat yg terdahulu. tak ke sakit hati tu namanya. tidak ku tahu kenapa.. sedih. rasa bersalah bcos the computer was with me. and maybe its may fault. he demam and i bound him with my problem of his laptop. stupid tuty.
mama went off to kedah for a week, for a course. missing her already. huk hak.. pity her to naik bas. she wanted to fly je, but her friend dun want. maybe nak jimat. i know, mama wont sleep in bus. she’ll end up kepenatan bila sampai sana. spent the whole evening chatting wif her. ohh so much fun. haha

 
Leave a comment

Posted by on February 27, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: