RSS

107988005573473143

21 Mar

::crawl when you couldnt walk::

uhuhu.. let me teach myself here. “missflower after this just follow your instinct, ok?” the car sudah balik dr mersing smlm, it was good. yes the car was good. in fact the car was very good. masa kat workshop aku dah tergerak nak tanya, kenapa hose yg besar tu dia tak tukar sekali? oh iwas.. tak pe lah, yg tu tak rosak pape.
and today, hose yg besar itulah yg bocor. overheated again, water tank kering. damn it~! well, guys, ikutkan je kata hati. bukannya rugi pun kan kalau ckp. I AM VERY STUPID! kan? sgt sedih. yesterday dah berabis beratus2, takkan nak lay and skim the engine all over again and cost me another sum of money? i am feeling so guilty to my parents, especially to my mother. later this evening we (me, mother and sister) experienced naik kereta yg tinggi.. tow truck-lah beb!~ we kept looking at our car (at the back) takut2 kalau our car tercicir kat tengah jalan. huhuhu..
which party gonna win? aku harap esok cuti, aku sempat servis kete (tolonglah tak kena lay the head lagi. cuma tukar hose je). plus, i should lapor diri kat gerbang perdana. huhu cuti la.. esok nak naik kete apa? kete sorong pun dah senget!~
dah biasa dgn connection speed yg sgt baik di dalam kampus, skrg aku rasa mcm aku ketinggalan zaman. believe it or not.. streamyx tak boleh dicapai dalam kawasan perumahan aku ni. dan.. terpaksa la aku menggunakan teknologi yg aku mmg pakai dr tingkatan 4 ni.
*lembab
*lembab sgt

 
Leave a comment

Posted by on March 21, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: