RSS

108009432700788653

24 Mar

+aku busy dan bosan+

hello world, this is my first entry sejak masuk ke dunia practical ni. isk busy beb. kluar rumah kul 7.15 masuk rumah kul 6.30.. penat. kalau tak penat aku boring. skrg ni aku sakit hati la jugak sbb takde sape nak bertanggungjawab jadi supervisor aku kat sini, iknow diorg semua busy, masalahnya nak tandatangan borang aku nak hantar pada fakulti utk inform where am i doing my industrial training and who is my supervisor je. bukan aku nak pape pun. susah sgt kut. serious, supervisor aku yg appointed by human resource dept, tak nak sign, sbb dia kata boss dia blom tgk, boss dia pun tatau nak sign ke tak. diorg ni sgt strict. padahal supervisor tu, itu la yg akan dijumpa oleh lecturer nanti bila lect tu dtg, nak tau apa aku buat kat sini. diorg borak2 je. bukan nak soal byk2 mana. *sick*

my first day was terrible, aku bosan mcm nak nangis. balik rumah terus tdo. padahal kat ofis aku duduk je. smlm kepenatan sbb gi CIQ site. sgt besar. hey you guys should come to JB in 2008, JB town akan lain dari apa yg korang nampak skrg. aku pun tak sure whether aku akan tau ke tak jalan2 masa tu. ohh doakan aku dah kawin masa tu. then you all come and sleep over at my house. this is not a mega project, this is Tera project i tell ya. this is malaysian goverment project beb. aku baru tau one of the personnel here dpt gaji 30k a month. and the engineers sgt la rajin2. i guess their money is good. sbb aku pun as practical trainee pun dpt good allowance. whee heee..

today i have discussion after office hr. at 5!. gile la kena balik lambat. takut sbnrnya. sbb i think one the guys is gatal. haha tatau. pls ppl, doakan aku dari kejahatan manusia. ayat kursi mmg tak lekang dr aku, this is men’s world here. and i am the only electrical trainee they ever have. sbb tu diorg confused nak buat apa. tolak sana sini. and one of them sukaa sgt nak dekat2 aku. bluerghh.. yg rasa tak best tu he’s married with 2 sons. and his wife is not is JB right now. hape nih. aku rimas sbnrnya, bukan sbb dia dah kawin ke apa. ermm korang paham ke apa aku rasa? tak kisah la. aku doa aku selamat sepanjang 3 bulan kat sini dan tak tersangkut dgn sesiapa. and takde sesapa tersangkut kat aku. hahahha

bye bye.. see you~

 
Leave a comment

Posted by on March 24, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: