RSS

108019037213750031

25 Mar

+tiap hari aku kena bosan dulu+

my supervisor is muda and berwajah boleh tahan. he is ok, but he is so super extra busy. he always menjanjikan dgn aku dgn janji2 manis utk pergi ke site. selalunya begini bunyinya, “miss tuty, awak tolong compilekan drawing ni, lepas ni kita gi site”.. aku tak abis compile drawing tu, dia dah gi dulu. “miss tuty, awak tolong highlight drawing ni, esok kita gi site.” aku pagi tadi gi site.. tp binawe nye.. aku kena gi 2nd floor CIQ dgn bawak lukisan sebesar2 alam tu, check mana M+E openings. cehh sorang plak tu. ok.. pasni ptg ni aku nak kena gi pencawang utama, utk tgk pemasangan bumi. ntah la. they ask me to draft what should i learn. aku blur.. esok la aku bantai semua syllabus dlm skvt dgn power system protection. hahahha :)) and lift too. bantai la.

kat sini ada sorang engineer tu cam samy vellu. but he speaks good english la. hahaha😀

 
Leave a comment

Posted by on March 25, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: