RSS

108160943921252343

10 Apr

+why.. me+

*i think i’m not flirting..
but they think i’m interesting..
*

work around with the ‘boys’ doesnt mean you have to behave and dress like them. well what i want to say is.. marilah melawa seperti anda berkemas2 seperti hendak ke kelas. tpi.. cantik2 pun, nak ke mana?.. nak gi site je! tu yg tak sampai hati nak lawa2 pastu baju tu bermandi peluh. ermm dah 2 hari aku tak turun site, yesterday bcos i think there’s nothing new to look at. and today, i didnt feeling well. have mild stomach ache and cannot make myself to take breakfast sbb 1) tak sempat, 2)perut tak best. beb, aku dah hitam. tak sampai hati aku nak membandingkan kulit aku yg terbakar ni dgn adik2 aku yg mmg selalu hitam sbb main panas. kali ni, aku lah yg menang. menang dgn warna terbakar!

aku ni bingung dgn diri sendiri. aku satu2nya budak letrik buat practical kat situ. sebenarnya, byk sgt yg aku tak tahu dlm construction ni. yg paling bengang bila they asked “awak amik degree kan?”. yes sir i am. tapi takde la sampai kat lab tu dia ajar conduit size apa, jenis apa, utk apa, ukuran berapa. man.. pls la.

lately i find myself more emotional. not with the girls, but anyone from the opposite gender. tak kisah la, adik ke, kawan ke, pakcik ke. tak tahu tak tahu. and tonite, my adik2 cannot watch tv becos my youngest brother didnt complete his homework, so all of them have to sit in this study room, even the youngest cutest girl included. sorry dik. kena adil! dah la mlm minggu and they cannot watch tv. gile apa? hahah nasib la beb.

aku baru teringat aku ada pesan kat rahman to develop my photos kat tmn u. and it was 3 weeks ago. i think he had left jb already. shatul! if youre reading this, rahman dah pulang belom negative kat kau? sbb dia yg hantarkan enlargement order kat kedai tu. aku tumpang skali gambar aku kat dia. rahman rahman.. kenapa la kau tak call aku before kau balik sabak bernam?

i need to spice up my life, including my working days and my love life. tak tahu la macam mana. hahha nak gi date dgn org lain bole tak? yeaa i know, some of the girlfriends still hang out with their male friends even they already have boyfriend. but in my case, i cannot! hahahha🙂

kenapa la skrg aku cepat sgt ngantuk!
adiman! aku takleh masuk blog kau. apsal?

 
Leave a comment

Posted by on April 10, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: