RSS

108186798940961935

13 Apr

+drama+

“perempuan ni hatinya lembut, lagi kalau ada masalah.. ada org pandai ambil hati dia…”
-drama sembilu di rtm2

hehe yes, i agree. agree sgt.😉 jgnlah kalau aku ada problem, pastu ada org lain yg ambil berat, mmg la aku akan senang utk berkawan dgnnya.. walaupun sebenarnya dia tu tak best! hahahha😀

aku ni hakikatnya not a strong person, mudah utk terpengaruh dgn keadaan sekitar dan aku tidak boleh untuk hidup tanpa kawan. aku sentiasa berkawan. dan kadang-kadang aku rasa org rimas utk berkawan dgn aku, padahal itu semua perasaan aku sahaja. kadang-kadang aku rasa i’m too friendly that scares people off. pastu yang malasnya, bila org salah anggap keramahan tu sebagai nak proceed lebih dari kawan, dlm erti kata lain, they think i admire them. ah sgt rimas! hmm aku rasa aku ckp byk sgt..

kamu semua tahu tidak, aku bosan kalau hidup mcm ni. kerja siang balik ptg, mlm melayan bosan sampai ngantuk. aku rasa sbb aku ni practical, so aku takde homework yg perlu difikirkan sebelum tidur, aku cuma fikir esok nak pakai baju mana, tudung warna apa. aku nak keluar mlm, tak de kawan plak. nak ajak kawan perempuan, mana de. anim nanti aku nak kena pusing sebelah sana nak hantar dia balik, dia kena jalan kaki pulak tu masuk dlm, iskk tak payah la nak merisikokan anak org. nak ajak kawan lelaki.. siapa yg available dikawasan sekitar? tiada, nak ajak kawan lelaki yg baru dikenali, nanti jejaka yg di sinun pecahkan komputer selepas baca entry ini. hahahha

birthday aku bulan dpn, pastu yg bestnya, antara 4 org yg practical kat company tu, aku sorang je yang meraikan hari jadi dlm tempoh terdekat ni. bagus bagus, birthday aku plak, bebudak awam tu abis practical pada hari yg sama. so kire boleh kluar celebrate 2 mende skali.. kelakar tak aku plan my birthday celebration. tak kelakar.. tapi aku yg excited sendiri plan sendiri. tetiba hari tu nanti diorg lupa langsung. :))

hari ni aku penat.. penat sbb naik tangga byk kali gile2.. ahad ni aku kena pergi cidb course dgn anim kat akademi binaan malaysia. kat mana ya? takpe anem tau. it is a one-day course. they said.. “kak tuty sure kena pergi dgn org2 tua.. boring tau!~”.. hahahha tak kisah la.. asalkan aku bleh dpt cidb card, green card!! aku skrg masuk site takut2 je kalau safety officer tetiba nak check cidb card tu.

oii ngantuknya. nanad! ko nak terus kerja kat sana ke? ko pun cam mooke ke dah apply for trainee engineer? bagusnya la korang nih. gooduck la ye..🙂

 
Leave a comment

Posted by on April 13, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: