RSS

108195730886021074

14 Apr

+takde pape+

the most boring day today. i must say, aku tak suka practical kat company ni. reasons? i shall not write them here.. and i want to stop complaining about them, about the staffs mainly. ok tuty.. stop!

tp aku takleh nak berenti betapa tertekannya duduk dirumah kalau dah bekerja. what a monotonous (spelling error sila buat tak tau) life. kawan2.. plis kam bek. hhuhuhu

why my boyfriend didnt call tonite? he promised to call me siang tadi. he doesnt online now. where is he? phone aku dah mute agaknya. takde bunyi langsung. aku msg org, org tak reply. aku nak call org, apa keje aku asyik call org, aku takde keje lain ke? aah takdee!

this morning i went to site with one of the staff from consultant. he’s a genius. serious! dia ni ada title professor tp he leads a simple and humble life. gi site jln kaki, sbb dia ckp its good for your health, balik site pergi minu chinese tea. he knows everything, from electrical to mechanical, from architecture to structure. and he’s so helpful. ask him a question, he surely bersungguh2 explains to you. da ada phd. he done double degree — engineering and architecture. gile tak? he owns a large piece of land kat tiram yg bernilai RM30m. ohohh.. if you see him, you all sure ckp kenapa apek tu rajin sgt berjalan! kalau korang jln dgn dia, korang yg pancit dulu!!! before work with this company, he worked at jeddah for 13 years. hmmm fikir2 la betapa byk savings dia, sebulan ntah berapa ribu us dollar, aku tak ingat. aku sebenarnya nak cite pasal kehebatan dia dlm construction ni.. tapi tercerita pasal kekayaan dia plak. haha lagi best.. dia naik motor kapcai je dtg keje. ya Allah.. mmg cam apek jual roti!!

my log book, for these few days.. cuma ada sebaris ayat..
– update drawings from document control centre.

tanya tanya: budak2 fke practical sekalian,
log book tu kena sign penyelia ke tidak? sbb dlm tu takde ruang utk sign pun. aku abaikan je.
tolong ckp ye..

 
Leave a comment

Posted by on April 14, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: