RSS

108219650738555708

17 Apr

+learn to smile+

the boringness level at its maximum. pity me huh, i dun have friends. you can say i am crazy. aku belum gile! its hard to bear with this boringness alone. hahah!! beb, aku lupa camne nak gelak dgn seronoknya yg keluar dari hati yang ikhlas, sesungguhnya camne aku boleh selalu gelak dulu. skrg ni boleh la senyum2 sikit. i smile when i bid ppl good morning or, “saya balik dulu”.. i do gelak, tp bukan gelak yg boleh membuatkan aku rasa lega skrg.. hoi!! tuty!! gila ke??

dah laaaaamaa tak tgk movie. dah lama tak jln2. hello hello. tak de org nak kawan dgn aku ke?😦 anim takde hari ni. dia teman mak dia. michelle cam biasa fully occupied by her boyfriend. haha boyfriend duk sebelah rumah boleh le. yati merehatkan diri di rumah. *wink* yati budak baik, sbb duduk rumah cousin. hehehhe..

la la la la la..
boyfriend gwe? kerja beb, cari duit belanja dapur!! hehhehhe no lah, he has extra work to do at his office. sebenarnya, if no one tumpang me balik from office, i surely merayau2 seorang diri di bandaraya johor bahru. i’m so bored right now, thinking of eating, but i’m already full. hmmm so i do not know what to do. my parents went out with sista, all my brothers dah takde ntah gi jln mana, even the small one. hu hu huu.. i need a second boyfriend.

ciri2 utk boyfriend kedua:
1) tau aku dah ada boyfriend
2) he knew my boyfriend
3) he must be on call! (replace the boyfriend when the first one cannot make it)
4) he can crack jokeS.
5) he must be a MAN!
6) tak boleh mengatasi boyfriend pertama!

masalah yang timbul:
1) saya tak akan jumpa boyfriend kedua sbb takde org nak jadi boyfriend saya bila dia tau saya dah ada boyfriend!
2) mungkin mereka akan salah sangka saya adalah seorang perempuan yg putar belit?
3) saya pandai ckp je..

i had subway’s sandwich for lunch. my stomach havent cleared yet. it’s so full. i had tuna sandwich. hmmphh tuna is the cheapest, and yet is the sedap’est!~

you could know when i’m bored. saya tidak boleh menulis. saya sudah lupa bagaimana utk menulis dgn best dan memberi kesan seronok kepada pembaca. jika anda betul2 mahukan sesuatu yg membina, bacalah journal mooke

shatul and friends going to walk in interview today. amacam? ok?
adiman kau off kan hari ni? jom tgk wayang?
enol kau dah abis main netball? wakil company tak?
tuty kau jgnlah bosan sgt, kalau bosan meh kita main teng teng.

 
Leave a comment

Posted by on April 17, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: