RSS

when the sun shines.. the mendung interframe plak!

19 May

hahah silly title. wanna tell you about yesterday. my lecturer came to visit me for practical training evaluation. he stayed only for hardly 15 minutes. yet he had many things to condemn me. dah la dtg awal, my manager still trapped in the meeting room with the clients, the engineer went to site visit. bluerghh me the only person to entertain him. paling sedih, not even one discussion room available at that moment. many people walking around. oh yes, yesterday was a busy day for this company.

he asked me what had i learn for all this while. i said that electrical works at sote has yet to be done, so mostly i learnt a lot from drawings and procedures.. bla bla.. nak tau apa dia ckp?
“saya rasa awak rugi kat sini.. awak tak dpt apa2”
hah?? what does he mean by that? aku down gile. as a lecturer, as a pendidik, he shouldn’t say something that turn me down.
you should see his face when he said those words. iskk..
dia comparekan aku dgn budak yg buat maintainance. budak yg bukak mesin, yg betulkan AC motor, yg betulkan generator set, yg faham pasal segala jenis mesin.. itu rezeki diorg, aku bukan bekerja dgn mesin. aku bekerja dgn design!!
tak tau la. pada hemah aku yg tak berapa pandai ni, aku rasa sbb dia tak pernah terdedah dgn keadaan pekerjaan selain dari pensyarah. dia kurang pendedahan pasal ni. ye lah. aku ckp projek Gerbang Selatan Bersepadu dia tak tahu. aku ingat aku sebut CIQ dia faham. tak paham jugak. aku ckp pasal kompleks kastam, imigresen dan kuarantin. baru faham.
aku ckp aku under M&E department. aku ingat dia faham. aku ckp pasal company aku ni buat bangunan, aku ingat dia faham.. sampai la dia ckp “ohh nanti kat CIQ tu ada la department M&E tu?”

ADUH..

kenapa la mcm ni..
semangat aku yg selama ni berkobar2. bekerja dlm suasana pembinaan ni terus terang aku ckp byk naikkan semangat aku. aku lebih berani utk ckp apa dlm kepala aku. compared 3 months ago, i think i am such a katak malu2 bwh tempurung. seharian aku bengang. aku tau aku tak reti bukak motor. aku tau aku tak reti betulkan generator set.. tapi betul ke apa yg aku buat ni merugikan?

kesian boyfriend aku pun kena marah. kesian adik2 aku pun kena marah. budak2 kat tempat practical ni je yg tau cmne muka aku smlm.. hmm

thank you to my baby that come here all the way from tmn daya to have lunch with me. thank you very much.

 
Leave a comment

Posted by on May 19, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: