RSS

groovy chick

25 May

chicky chick..
tau tak aku kat mana.. haha sorry la kalau supervisor aku cari. aku mmg takde kat office. bahkan aku bukan di johor bahru. hmm aku kat.. hmmm kat .. hm hehehhe aku kat pasir gudang! hahhahah😛 sorry la. tapi kali ni mmg takde sape nak cover aku. michelle yati hanim semua takde. pandai2 la aku. malas nak balik office pun ye jugak. hinskk.. camne ni. ptg ni balik masuk admin office, punch card terus blah. tak yah aku nak naik department aku. haha mummy ajek tanya aku takde keje ke.. aku buat tak tau je.😛 hahhaha

pagi tadi dah la aku tak punch card sbb aku lambat. kenapa aku lambat? ntah sape punya keje boleh buat kerja buat jalan pagi2 time org nak gi keje. bukan traffic jammed! traffic block ada la! tak gerak langsung. cam biasa aku amik jalan belakang, kluar kat ktc. patutnya gerak cam biasa. aku boleh kluardari skudai pukul 7.30. tapi pagi tadi, 8.15 aku masih ada kat tepi tadikan ehsan dekat dgn ktc tu. hinskk.. aku tak tau la org yg guna jln luar yg jammed sampai ke sri pulai before aku masuk tadi. bodoh. aku sampai office kul 9.. masa tu agaknya polis dah sampai. dah halau org2 bodoh tu buat kerja. sabar je la. kalau aku nak balik terus pun boleh. tapi kereta aku kat office.

boyfriend aku tgh baring kat bawah kaki aku. eh dia bukan sujud. lek lek.. aku duduk atas kusi, dia baring atas lantai. amboi mesra betul la dua org dlm bilik. haha lek lek.. bilik ni terbukak. mak dia pun ada. hahaha..

thanks to those yg wish aku. ada yg aku tak dpt reply.. sbb credit aku abis sbb aku excited sgt reply msg org. mekasih. ibah, hazlina, shatul.. sape lagi ek. thank you~..

i watched troy. thanks to nanad to re-story about the trojan war. hahaha hanim and nanad nangis! patut la diorg senyap gile!.. tak pe aku paham. masa tu aku blur. byk sgt aku fikir sebenarnya masa tu. hihi

see ya~

 
Leave a comment

Posted by on May 25, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: