RSS

hmmm the careless me..

03 Jun

pagi tadi aku nak gi keje. mandi siap2 cam biasa. pakai baju. bedak2 sket. cun2 la cam biasa. dah siap2, aku terus sapu kunci kete atas meja. aku cari beg. baru teringat beg aku dlm kereta. purse je smlm aku kluarkan sbb malam tadi keluar mkn dgn aizec dgn kawan2 dia. oh yes, mooke nanad kalau korang baca ni. i met with your x-schoolmate, suhaida. i met him with her husband and her son. she’s so pretty. apsal budak skolah kau yg aku kenal putih2? tak aci betul! hahahah

berbalik ke situasi nak pergi kerja, aku terus sarung sandal sambil pegang purse dgn kunci rumah, aku terus menuju ke kereta kancilku yg hebat bergaya sbb service 2 hari lepas. dah boleh la nak berlumba! hahaha. aku picit la remote control warna hitam tu, skali bunyi dia lain. aik! mcm bunyi kereta ayh aku. aku tekan lagi.. mcm tak percaya. mana la tau adik aku main2 dr dalam rumah. bunyi yg sama tapi 2 kali, bermaksud kereta dikunci semula. aku blur.. aku tgk tgn aku. ya Allah!! kunci kereta ayah aku!! kunci kete aku dlm sport car aizec!

uhuhh.. nak tak nak.. hari ni aku bwk kereta mcm org kaya. minyak pergi je dah abis, balik kena isi minyak. hmm aku tak tahu camne nak isi minyak kete ayah aku ni. tank belah kanan ke kiri? tank dia ada kunci ke tidak? aku rasa mcm ada kunci. tapi guna kunci yg mana? hahahhaha shatul! pls help me. kete ayah kite sama kan? hahahha.. nanti lunch baru jumpa aizec.

ok see ya later~

 
Leave a comment

Posted by on June 3, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: