RSS

nota harian

27 Jun

Penentuan unsur seseorang ditentukan oleh anak yang keberapa dalam keluarga:-
a) Tanah – anak pertama, kelima, kesembilan.
b) Air – kedua, keenam, kesepuluh
c) Api – ketiga, ketujuh, kesebelas
d) Angin- keempat, kelapan, keduabelas

WANITA BERUNSUR TANAH
1) Merendah diri,serta hormat dan patuh, setia serta rela berkorban.
2) Tidak cerewet, tidak meninggi diri, tidak sombong dan bukan seorang pemarah.
3) Tenang diri, aman, dan memberi sokongan.
4) Tidak suka membantah atau membangkang
5) Berwatak manis, lemah lembut, bersih dan sentiasa menjaga kecantikan.

WANITA BERUNSUR AIR
1) Menghidupkan hati pasangan dan pemberi semangat.
2)Mengambil berat
3) Hatinya bersih dan boleh membahagiakan pasangan
4) Menenangkan pasangan.
5) Sangat romantis
6) Mudah menangis

WANITA BERUNSUR API

1) Cintanya sentiasa hangat dan memberahikan
2) Cergas, cepat dlm gerak geri dan tangkas menguruskan rumah tangga.
3) Penasihat yang baik
4) Pandai dan cekap mengurus rumahtangga
5) Pandai menghias diri agar kelihatan cantik selalu
6) Berwaspada selalu

WANITA BERUNSUR ANGIN
1) Lemah lembut dan menenangkan
2) Pandai bermain kata dan memujuk rayu
3) Sopan santun dan berbudi pekerti mulia
4) Bijak mewujudkan suasana selesa.
5) Hati yang cepat berubah ubah

________

aku pun tak sure betul ke tidak. ada yg kena tak kena. ah biar la. sebenarnya takde apa yg aku boleh cerita kat sini. otak aku kena block 2-3 hari ni. blur. kena mandi bunga agaknya.

ayah dan mama,
saya berjanji utk meneruskan sisa2 pengajian saya di universiti. saya akan belajar bersungguh2 dan melangsaikan projek saya akhir semester ini. saya dah larat dah. saya pun nak grad juga. saya nak baling2 topi mcm dalam tv tu. hehe.. saya nak bunga besar2 ok?

kawan2,
semasa majlis konvokesyen nanti, marilah kita get together-gether. jgn harapkan saya dapat memberi bunga kepada kalian. hanya ucapan tahniah dan yang paling baik saya akan menyanyi lagu gembira.🙂 saya gembira kalian dapat menamatkan pengajian kalian. doakanlah saya untuk menjejaki langkah anda semua.

boifren saya,
awak dun wori-lah. saya grad punya. insyaAllah. ohh.. nanti family kita dua2 ada masa konvo. mcm mana eh. gatal kepala saya memikirkannya. saya doakan ayah saya dah tak garang kurang setahun dari sekarang.

 
Leave a comment

Posted by on June 27, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: