RSS

cuba celikkan mata

13 Jul

haiyaa.. apa sudah jadi. what’s wrong with me. of course you already tired reading my ckp2 kosong ni. tapi bantai la. suka la aku nak tulis apa. haha to me, i dun care today is monday or tuesday or what-day. everyday is just the same. worrying the same project all over again. i need some one who can push me. aku perlukan pemangkin. ohh kenapa la aku tak dpt supervisor lelaki yg handsome? haha itu pemangkin yg sgt kuat! tapi takde la plak. ok persetankan isu itu.

aku menang! sila klik utk tahu lebih lanjut.😀

“saya tak sangka akan terpilih utk memenangi hadiah ini. walaupun sekadar pemenang saguhati, saya masih berbangga”, kata salah seorang pemenang, saudari Tuty.

sesapa yg kenal aku, kenal sgt perangai aku yg satu ini..hehe.

saya beli cleo. dah laama sgt tak beli cleo, kenapa aku terbeli? sbb ada promo body shop dlm itu. ahh satu lagi kelemahan aku ialah promosi iklan yg menunjukkan harga murah. lebih2 lagi jika ia berunsur kecantikan dan penjagaan kulit. hahaha lebih elok jika produk tersebut dpt cover jerawat2 dimuka. aku sgt jeles pada kawan2 yg tak perlu menjaga muka. yg cuma cuci muka dgn air suam. yg cuma buat tak tau pada muka mereka.

hidup aku skrg tak terurus. serius aku ckp tak tipu. mkn mmg cukup. mandi tetap mandi. the way i think, the way i react to certain keadaan, the way i talk, semua dah lain. am not totally different, but i think friend less make me a boring person. i heard that ayu has not finish her studies yet. just another case, like me. also know about chepah and gee. but where are they. can we share the same story? there’s more SEE girls also. but i dun see them. ntah dmana. these days i have to uruskan rumah and my project. i am not a cekap person. obviously i cannot get married until i finish this bach degree. only manage to masak, basuh baju and jemur. the rest- sapu sampah, lipat kain, gosok baju- ignore. the project- i dun even berani to see her bcos of the very sloooowwww progress. just like fiza once said, “just go”.. fiza, aku ingat sama kamu! so setiap hari aku bgn dgn rasa tertekan, mana nak buat housework and nak buat project. aku rasa lebih tertekan bila curfew di rumah ini adalah pukul 10mlm. i am ok with that. cuma kadang2, i need more time to lepak and borak2 after dinner with some friends. watch movies at night? walaupun bukan midnight show? lupakan saje! before this kalau nak balik lambat i have reason to lepak kolej. these days? arghh.. i dun blame my parents. if only i have finish my studies, i wont face this type of silly prob. i know, i am a girl (should they call me a woman?). budak perempuan tak boleh kluar mlm. my parents are very conservative. those pantang larangs sometimes make me tercekik. i want to fly. baby, lets get married! can can?? *wink wink*

selamat mlm.

 
Leave a comment

Posted by on July 13, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: