RSS

alahmak!

20 Jul

camne ni eh. camne nak arrange courier service utk pick up brg kita kat kl, aku kat jb. sape kat kl? sape boleh tolong i? hadiah i kat wisma TIME. aiseh.. ingatkan dah settle. org time ni tak bleh ke nak tolong arrange courier utk aku. nanti aku bayar le.
 
eh sape tgk sephia kat tv3? aku baru tertgk mlm ni. aku tak tau cite dia camne tapi yg aku tau aku mmg suka sgt tgk boifren angkat aku dlmn cite tu. hmm kalau aku diberi pilihan, sorry la saudara aizec, saya terpaksa pilih abg ako mustapha. heheh😛 abg ako tu sakit apa dlm cite sephia? ada bintat2. biasanya org nak askit2 tenat dlm tv ni barah la, brain tumor la. ni kes baru dlm cite melayu. sape tau dia sakit apa? nanti bg tau aku yek.
 
 

 
Leave a comment

Posted by on July 20, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: