RSS

misread

24 Aug

chamomile tea
i misread (salah baca.. wujud ke?) chamomile tea for chrysantamum tea. hua huaa.. i was so puzzled when the smell did not match what i had think in my head. i reread the order, it was chamomile tea. hahaha anyway i had a first cup of chamomile tea, the taste was bad (for me). it tastes ‘daun’ so much. but iz said, it was good.

chamomile tea is used to reduce stress, promote relaxation and restful sleep. chamomile is great for relaxation.

ha mmg. aku tgh rasa rilek sgt la ni. haha aku rasa pelik sgt sbb aku rilek.😀

pakgad
i never had any bad experience with any pakgad other than balik lambat. satu saman sbb balik lambat, takde matrik kad. but today, 2 guards on the motorcycle, not in their uniform, (cam polis la plak) sibuk2 tanya aku.

di depan blok iz,

“staff ke?”
“tak kenapa?”
“staff ke?”, dia ulang lagi.
“tak, anak staff”.. setelah aku faham jelingan matanya pada stiker di kereta.
“mak ke ayah?”
“ayah”
“kat mana?” muka garang gile.. cam aku mencurik plak.
“kat pk”
“ni org perempuan buat apa kat blok lelaki?”
“saya nak jumpa kawan saya, nak amik barang”
“amik barang lelaki?”, muka sinis gile.
“taklah, amik fail saya, kat dia”, muka aku dah lain. pakgad ni cari pasal.
“ohh dia pinjam?”
“aah”
“saya ingat awak lelaki tadi”..
.
.
.
bodohnya.. kalau ye aku lelaki. adakah aku lelaki bertudung?
kalau ye aku lelaki, kenapa dia nak dtg tanya aku camtu?
kalau budak perempuan tunggu dlm kereta kat dpn blok lelaki.. (bkn depan, malah bukan tepi, tapi tepi simpang).. jahat ke budak perempuan itu?
adakah aku tergolong dlm gadis melayu seperti perkara 2 dalam blog seperti yg dikatakan oleh adiman (sila baca blog adiman).

chamomile tea tu masih berkesan.
aku tak semarah tadi.
apsal aku marah hari ni?
aku marah2.
bagus la aku terorder teh rasa daun kena kisar tu.
mcm minum jamu dlm restoran barat.
hahahah

 
Leave a comment

Posted by on August 24, 2004 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: