RSS

110520167599404703

09 Jan

wes akeh wong ngakon nyong ngomong jowo. endak-e kapan-kapan nyong nules inggeris wong arek ngawusi nyong waie. nyong ngomong melayu, wong jowo dak sidho arek mmboco.

wes bengi ki, wingi nyong dak kenek turu tekan pukul papat. dak opolah, wingi aku nge-chat kambek bater-e aku, bater seko sekolah duwur, limang tawun wenane. de-e yo seng apik, seng ayu yo seng pande yo de-e lah. jeneng-e aku dak arek ngomong nak kene, ngko eneg seng sukak kambek jeneng-e waie. jeneng-e waie wes ayu, wong nge yo.. ayu banget!

lanang-e aku dak eneng nang kene. de-e nganter kereto mareng kuala lumpur, eh dak, mareng adek-e seng lanang. nang kl de-e turu nang ngumah adek-e seng wedhok. mulane arek mareng gig nang kono, tapi wes orah sempet dek-ne pokol-e wes papat sore, de-e masih nang tol kono. yo wes, turu wa-e lah nang ngumah.

eneng dak wong seng jideng mboco entry nyong bengi kie? sari-koto ne rong siap. wes males ah arek nulis. nyong arek ndelok tv, nang 8TV eneng Queer Eyes For Straight Guys. nang Malaysia iki dak eneng siaran seng ngomong jowo, wes bengi2 keyek iki, dak akeh siaran melayu. yo di delok iki. wes, daaaaaaahh..

 
Leave a comment

Posted by on January 9, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: