RSS

110589266307806783

16 Jan

Satu lagi cerita mesti tonton! Tak tipu.
Ok aku bg 4 bintang. Ok?

Best sgt. Tiket dah nak habis. Kitorg duduk berempat, duduk kat special seat. senang kata, couple seat. hmmm lantak la couple yg sibuk buat movie lain sebelah aku tu nak kata apa bila kitorg duduk berdua perempuan2. Isk!! the movie is sgt best!!! tapi aku ter’distracted’ dgn movie couple nih. tak abis2 nak mencium2 girlfriend dia. kaki naik turun. dah tu siuk dia sibuk2 nak siku2 aku. seb baik aku tak bg dia rasa siku aku kat hidung dia. tak pun bagi dia test kaki aku. kaki aku pun boleh turun naik.

tak terlintas pun kenapa parking tutup. maybe sbb penuh. tapi mcm tak masuk akal la pulak parking penuh. bukannya sale pun. gi komtar nak parking. ya Allah.. seksanya. sempit, curam nak mampus. ohh.. lembik kaki kau tadi. berapa kali kena berhenti betul2 kat cerun tu. huahua.. panic ok? hahahha kitorg parking kat rooftop. teruk ah parking komtar. hujung skali jln mati, nak tak nak kena buat 3-point turn kat tempat sempit tu.

oh NO!!.. kitorg miss Gangster. ni kamilla la nih lambat. setengah jam tunggu dia. pastu susah dpt parking, pastu tak dpt tgk gangster. hahah pastu tak dpt jumpa rosyam nor!! patut la parking sesak gila.. barisan pelakon gangster dtg jb rupanya. serius sesak. hinsk… tapi bagus jugak parking kat komtar.🙂 murah!! hahha pasni boleh buat lagi la.

dah la lambat.. kitorg masuk show pun lambat. pasal aku sibuk borak2 sampai tak ingat nak masuk. gile. takpe. 2-3 saat je.🙂 ok?

**

“ah puas”
“bestnyehhhh.. ”
“tak ada satu part pun yg tak best”
“aku tak tahan betul part masa riley ckp….”

tu diorg ckp.. aku ckp..
“aku tak tahan betul dgn couple sebelah aku.. bayar tiket mahal2 nak cium2!”

Hanim ckp,
“kamilla, terima kasih eh sbb dtg lambat, kalau tak tadi sure kita tgk gangster”
hahahhahahha..

Kamilla ckp,
“bestla, aku tak sangka cerita Treasure Hunt tu..”
pastu kitorg potong..
National Treasure la!”

hahahhha
cadangan: mesti tonton!!


This guy, Justin Bartha, took my heart. ngeh ngeh..

*labah-labah menang yea yea..

 
Leave a comment

Posted by on January 16, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: