RSS

110614136997451069

19 Jan

hidung bunyi2, kepala pusing2, itu tandanya nak demam. lusa dah nak raya, tak best la pulak beraya demam2 ni. lagi2 yg buat risau skrg ni tgh zaman kegemilangan cik aedes. dah byk cerita pasal cik aedes dgn sedara-mara dia ni.

eh serabutnya aku. sorry keh kat sesapa yg aku termarah, terkata dan terkutuk. sapa yg terasa aku sorry sgt. aku rasa lately aizec pun selalu terkena angin aku. byk sgt aku nak fikir. kadang-kadang buat camni tak betul, camtu pun salah. last-last nanti aku marah. padahal takde sape pun aku nak marah. hmmm pastu nanti susah nak tdo, dah susah nak tido susah la pulak nak bgn. pastu bgn2 muka bengkak, muka kusam, dah tak cun la kira. kadang2 aku rasa cam tempoyak basi je, dah tak mengancam lagi! hahhahha

ustaz kata, nak senang hidup kat dunia ni. ada 3 perkara.

  • tunai solat sebaik-baiknya. (tak tinggal dan kerjakan awal waktu)
  • jangan suka berhutang
  • berbaik sangka dan jgn pandang rendah pada kelebihan/kesukaan org lain. senang cerita positive thinking.

aku pun tak tahu apa kena mengena mende ni dgn keadaan aku skrg, saje nak share. takde kaitan aku rasa. byk lagi cara nak senang hidup di dunia. ini tambahan je.🙂 kalian tolong doakan kesejahteraan aku ye.🙂

 
Leave a comment

Posted by on January 19, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: