RSS

110874462483518081

18 Feb

bila aku tonton APM tadi, aku seronok lihat persembahan artis-artis indonesia, bukan aku tak suka artis malaysia. tapi tadi artis malaysia yg buat persembahan boleh dikira. GSC did a good job, Sha-Hila kena polish byk lagi. Apek ada gaya tersendiri, Vince mcm tu la. Siti? tak payah ckp la. hahha

dulu sebelum ada kawan lelaki, aku nak kawan lelaki aku, pandai nyanyi, pandai main gitar.

skrg ni, aku dapat. pandai nyanyi pandai main gitar. kalau mende tu kita ckp byk kali jadi doa kan?

TAPI, aku lupa, doa aku tu tak tepat. patutnya, “aku nak boifren aku nanti pandai nyanyi, suara sedap, tak out-of-tune”….

hahhahahha..

takpe takpe.. out-of-tune pun bolehlah. Buat aku tersenyum bak kata Sheila On 7.

People flaw that make them unique. He has a unique way of singing. I love you for that.

Not because of his ‘singing’ make me feel good, it is his sincere-ness whenever he sings. Even sometimes I said, “Diamlah!”, he still continued his singing, pulling funny faces.

Yesterday, he sang a Peter Pan’s song for me. He asked me, “do you know why i choose this song?”
“why?”
“because i think, our (he and the vocalist) voice sounds alike”

DANG!!!

“of course dear”, I replied with funny smile.

p.s: B, i hope you don’t mind. hahahhahahhaha

 
Leave a comment

Posted by on February 18, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: