RSS

110939796912860061

26 Feb

it was 5.30am, usually at that time, some girls had taken their bath and done their revision, but not two days ago, none of them awaken when 2 intruders visited them. yea la.. they said, “jampi-jampi mesti nihh”.

my sister’s place was pecah masuk by 2 men, where was the guard? tak dapat dikesan. sangat mencurigakan. yg hilang? duit. hampir hilang? what’s most important to those innocent underage girls, their maruah diri. phew..

curi duit kat dorm besar, nak ambil yg lain kat bilik single (the prefects/ajk asrama of course dpt special room). seb baik budak tu kecut nak mampus terus lari tak fikir panjang kalau pencuri tu nak hunus dgn gunting yg dia bwk. sama ada mati sbb tertekan lepas kena rogol atau mati kena tikam, sbb nak lari dr kena rogol. hey.. nasib baik dia sedar!!!

yg dekat dorm, maybe kena sentuh2 or raba2 tapi takde sape sedar. some of the girls baju kena gunting kat chest area, and you know, that secret lower part.

alhamdulillah, duit adik aku tak hilang, baju tak kena gunting. agaknya doa dia panjang sebelum tidur.

bila ditanya mana pak guard?
entah, hilang tak dpt dikesan.

mencurigakan tak? sgt dicurigai.

they couldn’t sleep since then. pity them.

 
Leave a comment

Posted by on February 26, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: