RSS

111504646917357195

02 May

I should lost few pounds by tonight, not because i didn’t eat, not because i’ve exercise too much. I’ve just cut my almost-waist-length hair. now i have lighter head! and tonight, i keep touching my hair, and tell my mother, “mama, tuty rasa mcm budak yg tak cukup zat, rambut dia sikit”.

i almost cried when the chinese lady cut my hair, just like that! but in the end i like the result eventhough i think she cut my hair shorter what i expected, like showed in the ‘hair calatogue’.

aku tak tau pasal korang, tp dulu masa skolah kitorg ada came up with one theory. kalau rambut dah panjang jgn potong pendek terus, nanti jadi kerinting. sound stupid but quite true. sbbnya, rambut ni kan elastik (yg sihat la), so bila panjang dia akan memeri sbb kuantiti rambut yg banyak dan berat, terutama org yg rambut tebal. rambut nipis confirm terus putus. jadi, bila rambut yg dah tertarik ni tadi tiba2 dipotong, ‘pemberat’ dia dah hilang. rambut tu mcm dah lepas ‘had plastik’ la, tak boleh kembali ke keadaan asal. so dia mcm ‘terpelanting’ ke atas, sbb berat rambut dah tak ada. tapi tak boleh kembali kepada keadaan asal, dia stay je kat situ dan jadi kerinting. hahahha sbb ada bukti la ada teori.😀

***

aizec belanja aku smlm. aku pun nak jugak belanja org dgn gaji pertama/kedua/ketiga.. seterusnya..
tunggulah, anggur aku dah banyak. aku buat wine.

 
Leave a comment

Posted by on May 2, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: