RSS

111971305741478131

25 Jun

another wedding reception is coming. yea yea kenduri lagi. akan ku coba utk ke sana. tgk la kalau ada rezeki kan. tapi insyaAllah aku nak pergi. terperanjat gila balik2 rumah ada envelope besar siap ada cop ‘tax’ kat depan. iskk aku ada saman ke ni? kad jemputan majlis walimah sazlina dgn pasangan.

dah tgk “Unleashed” starred by Jet Li and Morgan Freeman. Aku rasa best sbb aku tak sangka ada cerita mcm tu. Actually kitorg pergi tgk cerita tu pun sbb cerita lain penuh. Ada ke Mr & Mrs. Smith ada satu show je. JB ni tak masuk akal tau tak. Nama je bandaraya tapi nak harapkan panggung wayang. hampas.

Jumaat depan aku cuti. yeay~
shopping jom?

 
Leave a comment

Posted by on June 25, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: