RSS

111974947391723088

26 Jun

Semalam aku text kawan aku..
“ey u going to saz’s wedding kan? meet u there ok. lagipun gi kl amik kesempatan jumpa iz. hahahhaha”

then she replied,
“kalau iz takde kat *sini kau pun tak datang la ye?”.. *sini=kl

tiba-tiba aku rasa kecik hati. aku ni pentingkan boifren sgt ke sampai tak nak dtg wedding kawan sendiri kalau aizec ada kat jb? my parents are so protective, going to kl meet boyfriend is a no-no. attend friend’s wedding, ok. lagipun kalau aizec ada kat sini buat apa aku nak amik kesempatan? i meet him almost everyday after work. and even if he’s so busy, i’ll surely go and meet him during weekends.

wedding yg awal2 dulu aku tak pergi pasal aku belum kerja and takde duit. wedding aishah aku pergi sbb aku dah mula kerja and i borrowed some money from my mom. segan dah nak mintak. pinjam je dulu. aku rasa kalau aizec takde kat kl pun, aku pergi jugak kenduri aishah.

entah.

kenapa dia fikir mcm tu?
aku kecik hati la wei..

i know.. i think she’s joking. tapi.. tak tahu tak tahu.
aku kecik hati.

mcm tak nak gi je dah.
takyah jumpa ajek.
takyah gi kenduri.

sukahati akulah kan?

 
Leave a comment

Posted by on June 26, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: