RSS

badan ku sakit-sakit

28 Jul

Kalau nak ikutkan hati, nak saja aku ambil MC esok tak mahu dtg kerja. Kilang ditutup 3 hari mulai Rabu lepas untuk kerja-kerja penyelenggaraan, pembersihan, dan mcm2 la yg tak boleh nak buat masa semua org kerja. Tapi aku ini antara org yg perlu bekerja bersama rakan-rakan yg lain. Kerja itu ok, tapi bila dah perasan org tak ramai dan tahu beribu-beribu org lain sedang berehat dan memalaskan mata di pagi hari jam 10, semangat aku betul-betul luntur. haiiiiii.. tak pe tak pe. tabahkan hati ya.🙂 Aku ini patut bersyukur kerana punya kerja dan peroleh wang sendiri.

By the way, I’m learning something new. In process to understand handwriting and trying to analise it. Kalau ada sesapa teringin jadi bhn eksperimen, sila scan tulisan anda yg ditulis atas kertas tanpa garis ya. Tulis la apa sahaja yg korang suka. Jgn pendek2, tulis panjang2. Nak merepek pun boleh. Kalau boleh include semua huruf. Sbb tu aku kata korang boleh tulis apa2 pun. Pastu sign ok? Send kat aku. attuttya@yahoo.com.. pastikan korang semua berumur lebih 16. Yg berjiwa muda belasan tahun aku terima. hahahha.. nnt bila aku dah analyse, aku bg feedback kat email. don’t worry i won’t cerita here. aku nak try je, betul ke apa yg aku analyse. kalau salah kena belajar kuat lagi. ehehhe

do you know, your handwriting reflects the real you?

 
Leave a comment

Posted by on July 28, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: