RSS

ahhh nyaman

30 Jul

Aku tahu hari ini hari minggu, hari yang biasanya aku bermalas-malas. Namun aku ketepikan itu semua kerana semangat untuk bangun pagi, menuju destinasi hari-hariku mencari makan.. Pasir Gudang.

Pagi yang nyaman aku serikan dengan senyuman meleret, perkara yang jarang ku lakukan untuk pergi ke pejabat. Ku pandu dengan penuh hati-hati, melirik pandang jam kereta.. “ahh.. baru jam 7.40”. aku masuk pejabat 8 pagi.

Tapi hari ini bukan hari kerja, iya kan? Kerana itu senyuman aku terus sampai ke hati. Jejaka burai yang ditunggu-tunggu akhirnya sampai.. Tepat 8 pagi aku sampai depan muka pintu, dia menyambut ku dgn mata bengkak baru bgn tidur. Nah.. aku yg awal ini menemani ibunya ke pasar. (Pasar? aduhh aku sampai2 dah pakai baju cun cun kena gi pasar beli daging dgn ikan. hahahha seb baik pasar tani, kalau pasar basah sure aku mintak tukar seluar track dgn adik-adik dia yg jauh lebih tinggi dari aku).. Balik pasar hidangkan sarapan, jejaka itu belum lagi bgn. Tapi.. alangkah ringannya hati menatap mukanya yg bonyok kena paksa bgn pagi. hahahha

I am so happy today. jumpa sebulan sekali, seksa la jugak. dtg pagi bukan kemaruk, i just wanna maximize the time to spend together. we shopped till drop, and yet i still have to find a good pair of shoes for work, tomorrow. i feel so good to see him again. feeling so great to make him laugh. so nice feeling inside, you know it. everyone knows this feeling, flying high, light and featherly. wo!

Aizec and I has yet to receive our convocation notification, that made us quite cuak. I don’t wanna delay this convo, again. I must! I must! I must get my scroll this time. I MUST! budak2 civil engine dah dapat, elect eng tak dpt2. fakulti letrik tu buat hape ntah. kalau nama aku drop, siap laa nanti..

ahh ngantuk. esok nak gi jalan lagi.

nyaman~!!

 
Leave a comment

Posted by on July 30, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: