RSS

bebelan si cik bunga

04 Aug

Sudah ku terima surat mu nan lalu
Bak pujangga yang amat bermutu..

bla bla bla.. aku tak ingat. aku rasa apa yg aku tulis pun salah.

Aku dah dapat dah surat konvo selepas mencuakkan diri selama seminggu. Dah gi pejabat HEP semua Isnin lepas. Thoughts of convocation always buat aku tersenyum, melompat dan terkinja-kinja. hahahha.. Gaji bulan lepas hampir habis sbb suka punya pasal. Fuhh.. nasib baik aku sempat selamatkan beberapa ratus buat belanja minyak kereta dan makan. Minyak naik sepuluh sen tiba-tiba? Sakit betul hati ini. Cepat laaa aku beli rumah kat Pasir Gudang, tak payah nak berulang-alik dari Kangkar Pulai sampai sana. Aku tak nak fikir penat, kalau fikir penat, confirm la penat. Kuasa minda ni powerful beb. tapi kadang-kadang pukul 8 aku dah collapse.. (kalau balik awal laa).. nak balik lambat hari-hari, boleh demam. Badan penat semacam.

Ada tips tak jadi anak yang baik. Walaupun secara keseluruhannya aku rasa aku tak jahat mana.. Tapi selalunya aku berselindung dari mak aku kalau aku pergi shopping secara bersungguh-sungguh. Pastu aku sembunyi dari ayah kalau nak jumpa Ajek. eheheh.. pastu aku selalu memberontak dengan ayah pasal adik-adik lelaki aku. Apsal diorg je menang? Tak puas hati betul!!

Esok nak bayar duit konvo.. yeay~! ohh.. permisi diri ini harus menggosok pakaian kerja. Esok dan lusa ku harus kerja!!!!!!!!!!!! Kilang ini sgt berkira dan kedek. Tapi gaji pun ok-ok.. senyap je la. hehe

 
Leave a comment

Posted by on August 4, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: