RSS

112644557233114586

11 Sep

gambar konvo dah sampai. cun cun.. yg amik scroll dr raja zarith.. cun. skali lagi satu shot masa jalan nak turun stage. hampresssss!!! muka ok. maintain kegembiraan. baju ok. kacak lagi. disebabkan pakaian dibuat dari kain bukan cotton maka ada cas-cas elektrostatik menyebabkan kain melekat pada badan, pettycoat paras tengah2 tulang kering je. part bawah tu, boleh la pulak melekat kat kaki! lantas mengakibatkan ilusi kain singkat di paras bawah lutut ketika melangkah!

adoi!!

tak cun! cam nak turun sawah je. seb baik kasut lawa. :))

gambar aku lagi lawa dari gambar aizec, masa depan raja zarith la. tapi shot turun stage tu dia lebih segak. hahaha cuba dia pakai kain aku. confirm dia pun buruk jugak. haha aku rasa nak tunjuk betapa singkatnya kain aku tu. tapi aku segann..

eh tiket nak gi kedah mahal ek? iskk

 
Leave a comment

Posted by on September 11, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: