RSS

raya dan kuihnya..

14 Oct

Aku berjaya berbincang-bincang walaupun tersepit antara perbincangan professional dan juga personal. Al-maklumlah, perempuan ni dianugerahkan Tuhan dapat mengerjakan pelbagai jenis kerja dalam satu masa.. Multitasking-lah..

Mesyuarat kualiti minggu depan, aku belum habiskan lagi material yg perlu. Kejar sana sini, aku yg mengah. Tapi aku rasa berbaloi mengah mcm tu, dari termengah-mengah ke sana sini tak ada kerja tapi ke sana sini sbb tak mahu dituduh makan gaji buta. Buat-buat busy.. eh bukan bukan.. berlakon busy. hahahah

I need to find a brand new oven. A good convection oven, not microwave haa. Mama has been searching for 40+ liter oven that cost less than a thousand. InsyaAllah I should have few days break before Syawal to help mom to bake cookies and cakes.

Resepi kek aku tahun ni seinci tau. Tapi kalau tak ada oven, gaya beli je la kitorg tahun ni, which I know, mama wouldn’t be so happy about that.

Semalam aku kena marah dgn org jepun dlm bahasa inggeris. Yang susahnya, dlm sebaris ayat dia ckp tu, aku faham 3 patah je. Aku tak amik hati pun dia marah, aku segan je sbb suara dia mcm petir, kat dept lain pulak tu. Dia marah aku walaupun tu bukan salah aku, tapi salah anak buah dia. Tapi aku yg kena. Tapi takpe, boss aku kesian kat aku. Tapi kalau dia marah aku kat tmpt aku, sure boss aku siram dia dgn air. hahaha

Cepatlah raya, aku nak jadi seorang kak tuty yg best.
hahahahha

 
Leave a comment

Posted by on October 14, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: