RSS

kepulangan yg dinanti

23 Oct

kawan aku ramai.. tp kawan aku betul2 kawan ada 3-4 org kat JB nih. tu pun dah 3 org keluar dari JB. tinggal la kawan aku sorang nun kat Uda. nak kata kawan sama tempat kerja mmg berlambak2, tp samakah frekuensi dan wave length nya? apa? kawan masa sekolah? tu kat kl pun berlambak. mcm mana la aku nak ajak diorg gi mkn2 ke tgk2 wayang ke, shopping2 ke, waima mencuci mata sekalipun. telinga aku dah panas je kat telefon.

boringnyaa.. tak caya, tanya la kawan aku kat Uda tu. aku rasa dia 2 kali 5 je dgn aku, cuma dia rajin sikit nak picit2 msg. sebenarnya, credit aku byk habis kat dia dari habis kat aizec. hahahha kau la kawan aku dunia akhirat.

kepada kawan-kawan dan juga buah hati pengarang jantung,
pulanglah ke desa. kami ni jatuh gering! absence grew heart fonder. korang dah absent berapa lama? sorang balik sekali je sejak bulan 8. org lagi satu balik sekali je sejak.. bulan 4. sorang lagi.. dia balik tiap2 minggu pun aku akan accuse dia dah lama tak balik.

ni baru 400km. kalaulah aku kena hantar gi training kat jepun (ehem ehem berangan) selama setahun. padan muka aku. hehh

walaupun training ke jepun tu anganan belaka, tp kalau jadi kenyataan, aku tak akan tolak. kecil tapak tgn, bath tub saya tadahkan.

ohh aku tak ingat sape tanya aku “bath tub” tu apa. aku dah decribe2 dia tak paham2. last2 aku cakap.. “senang mcm besen la”. tp aku rasa yg tanya aku tu budak cina. hmmm

 
Leave a comment

Posted by on October 23, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: