RSS

selamat hari raya

28 Oct

How does it feels like when you start to pack your things and go back to hometown for raya? Syiok kan? I feel it, just now.. i mean this evening when i started keep all my stationaries and notes in my locker, plug out all the AV sets that I’ve been using for evaluations, loud hari raya song (kebetulan set evaluation for hifi), oh yes, raya mood is definitely in the air.. mcm nak balik cuti semester, minus the hassle of packing baju2 and misplaced bus ticket.

i was overjoyed, aku baru perasan aku melompat2 dlm office. *sigh*

anyway, tayar sudah tukar. satu perkara dah settle, esok settlekan hal lain. oh ye, pasal duit raya korang jgn risau. tunggu je. aku akan pastikan korang mmg tak dpt duit raya dari aku. ahhahahhaha

selamat hari raya aidilfitri, minta maaf banyak-banyak kalau ada terkasar bahasa atau terpedas kata dlm perkataan-perkataan dalam blog nih. start dari esok aku dah cuti seminggu. tp raya ke 5 dah kena kerja. aku pun bengong tak gi isi leave form tadi apsal? tolong halalkan makan minum, maafkan jika ada terumpat keji.

 
Leave a comment

Posted by on October 28, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: