RSS

113454265616797578

14 Dec

aku ingatkan aku kuat.. tp air mata aku mengalir jugak tadi.
aku nak mama..
aku nak balik jadi kanak-kanak..

i hope that Allah will kurniakan keberkatan-Nya pada aku..
i hope that i would be strong so i will never look back.
Allah is Great, He is fair.

tak payah tanya apa jadi pada aku
aku doakan korang semua selamat dunia akhirat

aku selalu doakan kau dalam doa.
tp kau buat aku mcm side table
kalau nak pakai, baru amik.
aku tak stylo, i am not fashionista.
but i have pride, i have brain, i have courage.
i have love within me.

aku dah berpijak di bumi nyata.
aku sedar siapa aku..
skrg aku cuma nak jaga air muka keluarga aku

peh banyak gila password ke tuka nih

aku nak mama, aku nak tunggu mama balik.
aku nak peluk.. aku nak tanya mama.. aku pernah buat salah kat dia tak
kalau aku ada salah. mungkin ni balasan Tuhan kat aku.

 
Leave a comment

Posted by on December 14, 2005 in crash and burn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: