RSS

busy as a bee

13 Jan

Too many things have to be completed in too short period and short notice. Those R&D guys should really take care of their schedule so they don’t menyusahkan me in future. Grrr.. my two boss and perasan mcm boss acted like their last name is Matsush!ta. But I think their last name is Sh!t.

 Skrg aku confuse siapa yg PMS.

 
11 Comments

Posted by on January 13, 2006 in Uncategorized

 

11 responses to “busy as a bee

  1. nikman

    January 13, 2006 at 11:11 pm

    Morning assembly 7.55? Mine 7.45 la. Lagi awal.😛 But sebenarnye kan, aku notice pagi tadi, during my 1st time pegi assembly, sorg pun tak nyanyi lagu tu. Dgr je… So aku pun malas la nak hafal.😛

    Pastu ada speech. Haih. Bila turn aku nanti apa la nak cakap.😛

    Ko tau, lagu during 10 minutes break tu, dah takleh kuar dari kepala aku dah. Dok ingat lagu tu je skrg… Aaaa!

    Eh, jgn kutuk org R&D! Aku R&D gak… ahahaha!

     
  2. altuty

    January 13, 2006 at 11:17 pm

    mmg tak nyanyi. tp percayalah, lama2 nanti sure hafal punya. eheheh..

    jadi R&D mmg la gaduh dgn QA. confirm ada bertegang urat dgn lidah nanti. skrg dah setengah tahun kerja baru aku tau kenapa R&D dgn QA offices jauh2, even kat Japan pun lain2 building.

    sbb kalau dekat, boleh perang!

     
  3. al-nanad

    January 13, 2006 at 11:30 pm

    hey, new blog!🙂

    well..dulu kat QA aku bengang sangat dgn R&D.. skarang kat R&D aku dah start bengang dengan QA.. haha..

     
  4. nikman

    January 14, 2006 at 11:08 am

    Oooh… camtu. Hmmm… tatau la pulak. I guess dah betul2 keje lama sket nanti baru la tau kot. Hehe.

     
  5. lutfi

    January 16, 2006 at 2:28 am

    Tuty. ko kat sini ke kat blogspot? hehehe

    Anyways wanna promote my business kat sini
    http://lutfi.dotgeek.org

    Thank you

     
  6. litium

    January 16, 2006 at 9:40 am

    wah disini pula al-tuty berada

     
  7. litium

    January 16, 2006 at 9:41 am

    oh baru perasan..~ al-nanad…

     
  8. altuty

    January 16, 2006 at 9:37 pm

    hehehe.. lutfi!
    aku kat sini je. blog lama tu ada stalker. baca blog aku pastu bitchy kat blkg. ahaha..

    adiman,
    kau jgn tiru eh!

    nanad,
    silap la. kalau ikut hukum alif-lam syamsiah. kau patutnya an-nanad. ahahah

     
  9. tulan

    January 17, 2006 at 1:05 am

    oit oitt…
    altuty..or attuty?
    aldiman or addiman?
    alnanad or annanad?

    -altulan….err ke attulan?
    hahahah

     
  10. ayyub

    January 17, 2006 at 9:56 am

    ramai betul stalker zaman-zaman sekarang nih… hmmm…

     
  11. altuty

    January 17, 2006 at 11:36 pm

    aah laaa tulan..

    attuty laaaa!! aisehh.. silap lak. aku betulkan org aku punya pun silap.😀 ahaha

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: