RSS

we talk about friendship

11 Feb

kesal terbenam dlm hati bila aku tak dpt luang masa yg panjang dgn kawan-kawan. aku kecewa dgn diri sendiri sbb aku tak ada contented life, mcm kawan-kawan yg lain. mungkin sbb aku pilih kawan, mungkin sbb aku tak pandai kawan. aku rindu sgt masa campus life, selain dari masa yg panjang utk aktiviti sendiri. ah, akan ku ubah semua ini. esok nak tgk wayang! oh sedihnya hidup aku. nak tgk wayang pun seronok benar. ahahha.

aku nyesal tak sudah tak ikut parents gi melaka. smlm tanak ajak.. pagi tadi masa nak pergi baru beriya nak ajak. kul 5 pagi. mana aku kemas pape. pastu dah sampai sana mama ckp ada 2 double bed. adoii tesnsen gua.

isnin ni ada 2-3 benda nak kena buat. ada hal kat PG.. tp at the same time ada jugak hal kena settle kat BP. hmmph.. jauh2 pulak tu antara 2 daerah. isnin aku cuti!! ehemm kilang aku shutdown.. lagi. best la keja kilang.🙂 tapi aku lagi jeles aizec gi keja kul 10 pagi.

 mari nyanyi?

silverstring – james iha.

Oooh
Oooh
Oooh
And I need you tonight
You lay sleeping by my side
And I worry, dear
When things you say are bright and gay
And I want to hear your words
Of encouragement
And not a soul
Just I will know

We’re lovers dear
And we’re honestly
Together somehow
And tied with silver string
We’ll live for ever and ever
Until you decide

And downhearted
And down ’cause we live apart
No, I can’t fake it
Not for one more day
Is there someplace we can go
Where we can make a go
It’s up to us to care
In you I trust
In all things there’s a must
And never leave again

We’re lovers dear
And we’re honestly
Together somehow
And tied with silver string
We’ll live for ever and ever
And if you decide
And don’t lie
You know there’ll still come a time
We’re lovers dear
And we’re honestly
Together somehow
And tied with silver string
We’ll live for ever and ever
And if you decide
Oooh

 
Leave a comment

Posted by on February 11, 2006 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: