RSS

ada hikmah.. agaknya. insyaAllah

14 Feb

I planned to absent for work, tomorrow and the day after that, to sit for PTD exam. Tapi nak buat mcm mana kan, suddenly there is a new software problem detected by another department. The step is so easy, but i couldn’t detect it. huaargh.. masalahnya, dah nak shipment minggu depan. hmmm seb baik tak seksa nak rework kat production. kalau tak aku rasa guilty gila kat boss production. ahahahha operator aku tak kesian, diorg boleh buat OT.😛

aku balik2 tadi adik mata bengkak. nangis2 sambil lap air mata bila aku tanya kenapa. mcm mana nak buat budak djh 4 ckp apa prob dia? mama kata dari ptg tadi dia lain. aku tanya pasal sekolah ke? pasal abang ke? ayah marah ke? kerja sekolah tak siap ke? buku hilang? semua geleng. tp aku pernah sedih la masa kecik dulu. aku ingat lagi. aku sedih seminggu sebab kawan baik aku nak pindah sekolah.

risau pulak tgk budak kecik ada prob. hmmm

 
2 Comments

Posted by on February 14, 2006 in simply random

 

2 responses to “ada hikmah.. agaknya. insyaAllah

  1. lutfi

    February 16, 2006 at 8:23 am

    ape ek?

     
  2. altuty

    February 16, 2006 at 9:50 pm

    ceh..

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: