RSS

resit aneh

24 Feb

resit kfc  kalau kau cekap, apa yg pelik kat resit kfc aku ni

 kalau kau cekap, apa yg pelik kat resit kfc aku ni

 
14 Comments

Posted by on February 24, 2006 in flick click

 

14 responses to “resit aneh

  1. nisa

    February 24, 2006 at 11:33 pm

    nape ade young adult dlm resit tuh tp takde harga? hahaha…

     
  2. lutfi

    February 25, 2006 at 8:19 pm

    tu aku rase young adult meal charge kot? tah. ke tak?

     
  3. aLkamiL

    February 26, 2006 at 3:16 pm

    4 RM140 car drink that costs only 5.60.. patotnye RM560 la harga die :p

     
  4. aLkamiL

    February 26, 2006 at 3:20 pm

    ni.. cash 40.22, subtotal 38.30.. pelik..

     
  5. adiman

    February 27, 2006 at 9:35 am

    young adult tu merujuk kepada pembeli kot. kau kan young adult hahahahha

     
  6. shera

    February 27, 2006 at 11:35 am

    patutlaaa saya ‘kehilangan’ anda…
    dah tukar links rupanya
    tak bgtau pun😦

     
  7. altuty

    February 27, 2006 at 11:41 am

    byk yg pelik sbnrnya..
    adiman!
    apahal aku pulak young adult masuk bil? free pulak tuh! ceh.. tp itu dah jadi issue kitorg kat ofis, diorg marah aku apsal aku tak collect free young adult tu kt counter!

    kamill,
    itu antara buat aku terkebil2 tgk resit masa org lain nak bayar portion masing2. hahaha..

    shera,
    saya pindah tak kemana.. sori la kalau termiss awak. tp sebenarnya ramai lg yg saya tak bg tau.. purposely!

     
  8. nisa

    February 27, 2006 at 12:20 pm

    cop…since purposely tak bgtau ramai lg…bole ke saya letak url ni kat site saye?😕🙂

     
  9. r8ney

    February 27, 2006 at 5:10 pm

    38.30 tu tak campoq 5% tax lagi laa…

    aiyark…

     
  10. altuty

    February 27, 2006 at 7:49 pm

    r8ney

    kau ni cam poyo je. mcm la kau sorang je tau pasal 5% tax tu. aiyarkk

     

     
  11. altuty

    February 27, 2006 at 7:57 pm

    nisa,
    letak la..
    kalau org nak jumpa, jumpa jugak.
    and i already knew ada org dah discover.
    web world sorok mana pun boleh jumpa punya. ahaha
    papepun they made me proud. ada gak org nak tau pasal saya. daily stat melambung2 sekarang ni.

    yo friends(and strictly dearest friends),
    am not talking about you ok.
    you’re so welcome here.
    missing my ssp-utm friends..

     
  12. r8ney

    March 3, 2006 at 5:24 pm

    hehe…

    haahkan. mcm poyo jerk.

    ala. am i too serious and too bendul.

    ahaks. pardon me for the lack of sense.

    maybe winning my first pro trophy made me like this :p

    bring them again. huha huha hula hola

     
  13. r8ney

    March 3, 2006 at 5:25 pm

    …make…

     
  14. altuty

    March 3, 2006 at 9:16 pm

    too serious i guess🙂

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: