RSS

lollipop

07 Mar

ohh i realise something very very beautiful today. thank you for the power of friendship.
he asked, “is it worth to fight for?”
“yelah, kut”
“apa kut kut. buat je la. kalau kau berenti skrg. aku senang ckp kau bongok la”
gulp..

kau buat aku berfikir.

ermm yesterday, i was appointed by my superior to go to singapore today to verify some technical problem that we faced here in JB.
“i cannot go la, takde passport”
“betul ke ni.. saya suspicious org JB tak de passport. kalau awak org KL ke saya tak kisah lagi. betul ke ni? ke tak nak pergi?”, the manager asked me.

God knows how long i waited for this chance to come. what i did not do is, buat passport. Demm..

i’ll buat my passport by end of this month, i wanna watch art shows in singapore with my dearest girlfriends and possibly my boyfriend if he wants to join us.

cant wait for may and june to come.

Mooke,
Get well soon ok girl. will see you in June.

 
10 Comments

Posted by on March 7, 2006 in simply random

 

10 responses to “lollipop

  1. litium

    March 8, 2006 at 9:57 am

    aku pon dah buat passport internasional neh.. tapi tatau nak pi mana. abis 300 rial duitz akukk

     
  2. ashka

    March 8, 2006 at 3:34 pm

    aku rasa kau boleh pergi time office hours nak gi buat passport tu. naik company transport. save duit minyak beb… aku sangat berkira skarang ni.. hehehe

     
  3. ashka

    March 8, 2006 at 3:39 pm

    eh dime jangan jealous.. Pak Mat (tuty n aku nye bapak angkat) kasi 50% discount kalau buat international passport😀

     
  4. litium

    March 8, 2006 at 5:03 pm

    weiiiiiiiiiiiiiii mana bole mcm ni!!!! apehal lak 50%??? itu pasport kanak-kanak tuuuuu woooo tak adil!! PULANGKAN DUIT KAMIIIIIIIIIIII!!!!!

     
  5. shera

    March 9, 2006 at 4:45 pm

    eyyyy,
    org Jb takde transport?
    gotcha!
    hehehe

    enjoy life k.tuty!

     
  6. altuty

    March 9, 2006 at 9:50 pm

    passport la shera.. bukan transport!
    😉

    saya org jb yg takde passport

     
  7. aLkamiL

    March 10, 2006 at 12:40 am

    bule tak pak mat tu bg diskaun kat aku gak?😀

     
  8. altuty

    March 10, 2006 at 10:38 pm

    kau kan keje dgn company yg dulunya ialah pak moto.
    wahahahha

     
  9. ashka

    March 11, 2006 at 8:24 pm

    hehe.. pak moto yang berskala percuma😀

     
  10. aJ3k

    March 14, 2006 at 7:23 pm

    pak moto tuh sapa?ensem ke sampai dia leh kasih 50%?

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: