RSS

disasterous monsterous lady in green

21 Mar

Am such a quiet monster today.

A bad day. I didnt talk much today.

I just wanted to be with anyone who loved me.. anyone.

No, not my boyfriend surprisingly.

girlfriends might help, definitely.

it is the time of the month.. and this time is the worst!

 
12 Comments

Posted by on March 21, 2006 in simply random

 

12 responses to “disasterous monsterous lady in green

  1. litium

    March 22, 2006 at 9:21 am

    kamon la altuty. cheer up lah! kita kene cool sepanjang masa. tgk mcm al-ganad, dia beli digicam yang jambu. karer merah lagi. awww~

     
  2. ashka

    March 22, 2006 at 10:14 am

    chehh….syyy lah dime. ko nih!! ahahahahha. dah ngan korang dua je aku slalu mms. aku send lah gambar camera jambu cool aku kat korang. hehehe.

     
  3. litium

    March 22, 2006 at 4:13 pm

    hahahahahah aku tak cakap pon kau mms. PERGHHH al-ganad terer MMS! gila teknologi maju kedepan beb!!!!

     
  4. ashka

    March 22, 2006 at 5:27 pm

    huarghhhhh.. kau ni kan, aku kawinkan ngan kucing aku baru padan muka!!😛

     
  5. ayyub

    March 22, 2006 at 6:48 pm

    weih… nak gak gambar kamera jambu. saya dah boleh mms! hehe

     
  6. aLkamiL

    March 22, 2006 at 9:19 pm

    wah wahhhhhhh
    camera merah jambu.. girlienyeeeeeeeeeeeee~
    i takde mms tp nak ngk gak! ehe!

     
  7. altuty

    March 22, 2006 at 9:39 pm

    camera jambu warna merah ke?? camera warna merah jambu?
    sehebat mata memandang, aku rasa kehebetan mata tak rabun aku mengesahkan itu warna merah!!
    apa nih dme.. kau buat org konfiussss..

    adoi.. camera nanad super jambu, super cool.. aku menggigil menahan jeles.

    saya chop nak jadi camera-lady masa ada majlis!! saya saya!!
    pick me pick me!!

    org kl duk jejauh!

     
  8. lutfi

    March 23, 2006 at 7:36 am

    assal org tak minat kale kuning?

     
  9. ashka

    March 23, 2006 at 10:11 am

    hahahahhaaha.. lawakla. kecohla pulak aku beli camera baru. kahkahkah. weh kamilla, bukan color merah jambu ok… tsk! aku pun segan nak amik gambar kalau kamera kaRer pink. hahahaha. kaRer merah lah.

    aaaa lutfi, kalau ade kaRer yellow mellow aku sure akan consider gak. tapi dah takde, no choice la kan. hehe

     
  10. litium

    March 23, 2006 at 3:54 pm

    turty, ade aku kate kaler merah jambu ke? aku kate kaler merah tu jambu!

    nanad, kau jangan kaitkan kucing kau dalam hal ni. :p

     
  11. shera

    March 24, 2006 at 3:14 pm

    “No, not my boyfriend surprisingly.
    girlfriends might help, definitely”

    you are right! sometimes girlsfrenz are BETTER!

     
  12. aLkamiL

    March 25, 2006 at 9:30 pm

    ehehe.. aku sorg je ek silap merah jambu.. aku nmpk jambu tu otomatik pale aku tafsir merah jambu :p
    aku suke gak kale kuning😉

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: