RSS

when we were stressed and under pressure and bored.. we do this

28 Mar

it says 'dvd recorder'

twist your tongue to pronounce the unidentified letters

almost minnie in the office

 exactly the same picture i sent to aizec, adiman and nadia with attached msg that sounds like this

"hi mickey, i am minnie. cute tak? hahahahahahahha"

adiman mcm nak bunuh diri, aizec pening kepala, tp nadia takde respon. respond-less lah dia tu. ahahahha

i reread the msg, now i really like to commit suicide. hahaha peace readers!

i am really pretty, aight?

 ouch! she/he has a gorgeous smile with blackened lips resulted from excessive air/heart polluting activities.

 she ermm he.. ermm i am speechless

 ouch ouch ouch!!

awww~~ nama i azizah!

you can always click on the picture to get the clearer view of those i posted here, especially for who interested in mengenali azizah dgn lebih dekat. pls call me at 012-70xxxxx, or email me at altuty@xx.com

i never knew my boifren is a pritty boi.

 
12 Comments

Posted by on March 28, 2006 in flick click, simply random

 

12 responses to “when we were stressed and under pressure and bored.. we do this

  1. alysha

    March 29, 2006 at 1:30 am

    Tuty, we have the same layout.
    Sheesh…For 5.5 secs, I really tat was a girl. No offence Tut, mata I rabun sket😉

     
  2. lutfi

    March 29, 2006 at 6:25 am

    yey ade gamba utk blackmail. kenapa awek tu tak pakai baju? nak buat aksi melampau ke?

     
  3. lutfi

    March 29, 2006 at 6:30 am

    tu die tulis
    DVD Recorder (huruf p tu cam rho greek)
    Videomagnitofon (H = N, gamma tu g)

     
  4. litium

    March 29, 2006 at 9:38 am

    “adiman mcm nak bunuh diri”

    huhauhauhauauah.. seb baik kau tak send gambar azizah je.. kalau kau antar tu, kompem aku dah muntah darah kat dalam opis nih… ~oh azizahhh~~ gadiss ayuu~~ lalalala

     
  5. nadia

    March 29, 2006 at 1:15 pm

    takde respond? diam? diam tanda setuju.. hahahhahahaha

    adiman, kau jgn bunuh diri hehe. hmmmmm kalau kau pakaikan azizah make-up sure lagi cun. CUBA LA!

     
  6. litium

    March 29, 2006 at 5:16 pm

    hahahaha mcm siot!!

    nadia, sharp shooter tu apa?

     
  7. azizah!

    March 29, 2006 at 6:31 pm

    stim tak bila korang ngk gamba saya itu?

     
  8. ayyub

    March 29, 2006 at 8:12 pm

    gila lah tranny!

     
  9. altuty

    March 29, 2006 at 9:02 pm

    warkhhhhhhhhh!! ahahahahha aizec gila! he’s really really un-dewasa. ke aku pun sama?😛

    alysha,
    whts ur address? pandai cari sampai jumpa ni. ahaha

     
  10. aLkamiL

    March 29, 2006 at 11:23 pm

    whoaaa! azizah ni mmg covered ngn tudung je ke? tu je ke yg die tau pakai? :p
    btw, ko dah jd minnie, mickey ko mane?

     
  11. lutfi

    March 30, 2006 at 8:45 am

    kenapa azizah?

     
  12. ashka

    March 30, 2006 at 7:18 pm

    sharp shooter?!! nak aku terangkan with details kat sini ke dime? hahahahaha

    weh weh aku baru perasan azizah pakai tudung tak pakai baju (?!!)
    tsk! ape fashion ni weh… tetibe aku pun rasa cam nak bunuh diri.. ^o^

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: