RSS

11 Apr

i started my day texting my not-so-keep-in-touch-friends with "good morning!! ;)".. some replied and the rest not.

"morning, ni msg aku pagi2 apahal?" – mcm kalau aku msg tu nak mintak hutang lak. ahahha
"eh, morning!" – he wasn't so friendly, but i dont give a damn. loe kira-kiralah.

"hi altuty!! you sound chirpy this morning. apa cerita baru?"
"hiiiiiiiiiii morning!! happynya pagi2 ;)"
"altuty, morning!! mesti ada cerita best ni"
"hey t, morning. how are you?"

spend an hour for the sms marathon on the bed. agak2 penat jari pergi dapur buat breakfast. habis breakfast, sambung lagi. byk la update utk beberapa bulan ni.

jumpa nini kat utm, adik dia sakit. ingatkan sakit biasa. skali masa aku on the way nak jumpa dia, dia kata dia nak gi specialist. aku tanya tau jln tak, dia kata tak. aku ckp tunggu kejap lagi aku sampai. send her with her sis and her mom there. tunggu kat emergency. tup tap admitted. drug allergy. hari tu dia kena inject antibiotic. doktor ckp ada infection kat tekak. pasal dia tak compatible dgn drug tu, bdn dia jadi kejang. masa aku tgk dia kejang ke kiri.. risau beb. aku kenal nini and adik dia lama. sama2 sekolah kat kl. sama2 kat utm. aku dgn nini mmg close masa skolah. since nini close gila dgn adik dia, so kitorg pun close dgn dia.

balik utm, nini amik kete. aku ingat nak balik rumah, tp ada cewek ajak pacaran. dia ajak cowok indon skali. aku ok je when she asked "aku bwk ***** skali eh"

mula2 nampak budak indon tu mcm senyap. skali adui.. pecah perut nak layan.

tsk tsk

esok keje

kena bgn kul 5.30😦 tu je la masalah aku.

 
2 Comments

Posted by on April 11, 2006 in simply random

 

2 responses to “

  1. tante N

    April 11, 2006 at 11:47 pm

    capek bgt. weh, lho jgn bilang ‘bercinta’ ma ajek okay.. nnt dipikirin lain.. hahaha

     
  2. ashka

    April 12, 2006 at 1:40 pm

    loe kira-kiralah

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: