RSS

gelak besar kawan-kawan!!

08 May

11. aj3k – May 8, 2006
maaf ye..aku lupa mcm mana nak add entry..sbb admin tak bgtau..so ptg ni insya allah…gossip panas akan muncul.

p/s:aku buta skit pasal blog2 ni….kalu menda lain retilah!~

hik hik hik he he he ha ha HA HA HA HA
hehe

 
12 Comments

Posted by on May 8, 2006 in simply random

 

12 responses to “gelak besar kawan-kawan!!

  1. aj3k

    May 8, 2006 at 10:36 pm

    demmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!
    malu bertanya sesat jalan….wink!

     
  2. litium

    May 9, 2006 at 12:52 am

    apa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

     
  3. lutfi

    May 9, 2006 at 8:16 am

    eh bukan mase kat skola dulu ko kelab kompute ke? ke bomba ngan anesa?

     
  4. aj3k

    May 9, 2006 at 8:28 am

    masa tuh buat2 nyebok je kat bilik bawah tuh….nampak mcm hackers..tp ye ye kelapa je….duk situ nak ponteng prep…itu yg belaja bebal…extend lagi kat U….Haha

     
  5. ashka

    May 9, 2006 at 1:25 pm

    banyak bunyi la aj3k.
    hahahhaa gossipnya tak muncul2 pun.๐Ÿ˜›

     
  6. ayyub

    May 9, 2006 at 2:26 pm

    hai… nanad mcm tak sabar jer nak tau gossip… hehe

     
  7. litium

    May 9, 2006 at 2:30 pm

    nanad memang mcm tu

     
  8. aj3k

    May 9, 2006 at 5:22 pm

    mcm tak tahan je nad????lek laaaa…editor tgh tapis bahan..takut ada yg tak sesuai…GGrrrrrRRrr

     
  9. lutfi

    May 9, 2006 at 6:01 pm

    oo aku suke lepak bilik seni hahahaha

     
  10. ashka

    May 9, 2006 at 8:38 pm

    hok aloh laa…

     
  11. litium

    May 10, 2006 at 7:54 pm

    wok aloh lah! bukan ‘hok’

     
  12. ashka

    May 10, 2006 at 10:34 pm

    aku rasa cam mak aku cakap hok! tak pun silent ‘h’.. ok aloh..๐Ÿ˜›

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: