RSS

triple action

10 May

tadi kat ofis ada personal achievemnt test ke apa jadah. among exec, i got the lowest mark. i was really really sad about that. yg sakit hatinya, i know the answer for one or two of the questions, but i circled the wrong answer. mmg hangin.

dah la tu kena sabotaj. aku dah tau dah soalan mmg bocor gila kat group blkg. diorg buat soalan, compile pastu bg kat boss. pastu masa diorg compile tu aku mmg menyibuk la kat situ. sekali aku nampak soalan yg aku tak tau nak jawab. aku pun tanya la..

"eh kak, this marking utk negara mana eh? A ke B?"

dgn muka toya dan mcm teragak2 nak jawab, dia kata "B"

aku pun happy.. so tadi masa exam aku pun jawab B. mmg siut tul lah. jawapan dia A. dia tanya soalan pasal group dpn td aku bgtau tau! hangin hangin!! merah muka aku. tech kat sebelah. "eh tuty kau ok? lek lek..".. "ok mende?"

ada pulak 1 soalan boss aku yg buat.. selama ni dia ckp berulang kali kat dpn, product liability kena simpan 10 thn. 100% dlm ofis jawab 10 thn.  sekali.. salah. dia explain lain. dia buat soalan pastu jawab sendiri. oleh sbb ni ISO akan audit, so dia takleh la nak accept jawapan yg 10thn tu.

hahahha soalan 25, aku salah 8. pastu kira in %.

tension gwe! kena basuh dgn boss pasal markah aku rendah. putih kulit aku tadi.

org yg compile soalan dpt la almost 100%.

dah la. angin aku tak berapa baik hari ni. kena marah triple action hari ni. nx week ISO audit, document aku mcm cacing.

takpe la. kena marah pun. boss kecik puji pagi tadi. dia kata aku independent buat keje tak suruh org lain. pastu tak menyumbang kepada production problem ke apa2 la. ok la tu.. sekurang2nya aku tau la kalau aku nak berenti nnt diorang ni nnt cuak2 gak. hahahha

selamat mlm. aku pun tak tau bila aj3k nak contribute entry baru. aku dah ajar dah mcm mana nak login.

 
4 Comments

Posted by on May 10, 2006 in simply random

 

4 responses to “triple action

  1. lutfi

    May 11, 2006 at 9:09 am

    iso ni bullshit je. kat sini perkataan tu tak pernah ujud pun.

     
  2. lutfi

    May 11, 2006 at 8:38 pm

    aku ade satu gamba jack mase skola. nak tak? baru jumpe. hahahaha.

     
  3. my.strawberry

    May 11, 2006 at 8:46 pm

    ha mekasih lupi😉
    yay yay.. bole black mail!

     
  4. lutfi

    May 11, 2006 at 9:31 pm

    hahaha abes a ko jack evil evil.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: