RSS

Aku sebagai rakyat malaysia yang tak mahu ditipu!

27 May

Hangin, hangin, mmg hangin satu badan bila dapat tau yang MyTeam x jadi lawan ngan skuad kebangsaan Msia esok!kenapalah diorang mcm ni.kenapa ada org mcm ni.mcm2 persoalan yg timbul.aku sbg rakyat Malaysia yang sukakan sukan amat kecewa!

http://bola.bluehyppo.com/viewforum.php?f=5

 
7 Comments

Posted by on May 27, 2006 in simply random

 

7 responses to “Aku sebagai rakyat malaysia yang tak mahu ditipu!

  1. litium

    May 27, 2006 at 11:17 pm

    apekejadah kau cakap nih?

     
  2. alysha

    May 28, 2006 at 4:21 am

    Tuty!!!!!!

    Congrats in adv…..Welcome to the club :p

     
  3. aj3k

    May 28, 2006 at 11:07 am

    kalu ko nak tau kejadahnya…..baca la paper,baca la forum pasal myteam.aku kecewa.mlm ni ada 3 pilihan :
    1.jam 8 mlm F1 yg tak penah aku miss lagi season ni
    2.akademi fantasia konsert prelude jam 830mlm
    3.myTeam vs “Malaysia” jam 830mlm

     
  4. my.strawberry

    May 28, 2006 at 10:19 pm

    lit,
    kau tak baca paper ke?

    alysha,
    i know u write blog too. leave me a link ok. personal IM ke apa ke. hehe that thing is still a secret. i’ll write an entry nx week.🙂

    aj3k,
    how i wish we live in the same neighbourhood, so i can add another option for you tonight. ahahahhaha😀

     
  5. alysha

    May 29, 2006 at 12:42 am

    Ok dear, will do.
    Btw,Im still in Berlin…..

     
  6. lutfi

    May 29, 2006 at 2:27 pm

    da ade blog tu tulis la kat blog sendiri. nyebok je blog org.

     
  7. aj3k

    May 29, 2006 at 9:38 pm

    aku malas laa nak nulih kat blog aku.suka ngendeng2!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: