RSS

because i’m worth it

01 Jul

search.JPG

wow.. who’s searching me? siap ada yummylicious tu. again.. i think the option WP introduced doesn’t apply on my blog. i did search for ‘tuty’ lately and didn’t find this page. i search for altuty and i found my page. tak terfikir aku utk se-detail ini. you really wanted to find me ya? hihihi *bangga*

hey dude.. i hope you are happy you found my page.🙂 see if could find me. hahahha mcm van kilmer dlm the saint pulak. kahkahkah i am impressed. *devilish grin*😀

my family is going to balik kg tonite. leave me alone. my bestfriend, nanad is on vacation. she did a last minute decision to join her collegues (sp). she did offer me to join them last week, but i said no. my fiance is busy with his work. so.. i am alone.

still thinking esok nak pergi office ke tak. probably yes, but maybe not. need to spend some money on new blouse/dresses/shoes/bags/you-name-it. i am going to indonesia end of this month! yeayyy.. will do some shopping for an important majlis.. weee~

 
31 Comments

Posted by on July 1, 2006 in simply random

 

31 responses to “because i’m worth it

  1. lutfi

    July 2, 2006 at 7:34 am

    oo pegi la sabah srwk pulak

     
  2. my.strawberry

    July 2, 2006 at 9:16 am

    aku dgr sipadan takleh nak stay overnight kat situ. maybe pasal takut dgn lanun threats. teringin nak pergi sipadan or manukan island. kena plan betul2 la utk ni sbb sipadan tu boleh pergi tp tak bole tdo.

    kau nak ikut ke lutfi? jom. hahah

    nway.. perhentian tu kalau untuk divers mmg lawa aku rasa. esp kat tmpt yg aku hanyut beramai2 tu.

     
  3. lutfi

    July 2, 2006 at 10:59 am

    sipadan kene book dulu kalo nak pegi. aku rase kene masuk waiting list kot. tapi nanti kalo aku balik bole la kite g. joho/phg pun byk pe. ajak jack skali. suh die ponteng je keje.

     
  4. aLkamiL

    July 2, 2006 at 12:59 pm

    manukan aku pnh pegi.. cantik!
    aku almost mati lemas kat situ, slh diri sdri😀

     
  5. aj3k

    July 2, 2006 at 10:47 pm

    mcm biasa….aku mesti kena tinggal~~
    bluerghhh🙂

     
  6. altuty

    July 2, 2006 at 11:44 pm

    but i want you to teman me~.. dun wanna leave you anymore. *wink*🙂

     
  7. hazlina

    July 3, 2006 at 5:38 pm

    hi.
    nak tengok pictures? best-nye. lain kali nak ikut gi pulau sekali bole? hehe. aku pun baru last april snorkel kat manukan. BEST! [but that was my first. so tak tau la nak compare ngan tioman/redang/perhentian]

    But the best was definitely rafting at Padas! Aku tak leh describe macam mana best-nye. Tuty. you MUST try!

     
  8. aLkamiL

    July 3, 2006 at 7:09 pm

    hazlina water rafting????? aku tak caya sey!
    aku mmg tringin nk g Padas tu!

     
  9. litium

    July 3, 2006 at 9:31 pm

    nak ikot….

     
  10. ashka

    July 4, 2006 at 6:59 am

    jom. eh tuty.. I’M BACK!! wahahaha.. demmm, hitam gila! tapi takpe, i’m loving it:)))

     
  11. hazlina

    July 4, 2006 at 9:18 am

    Kamilla. Percaya-lah. (haha) Yeah. rafting. twice dah! (sorta my new found love) and.. kalau kau dengar ni sure lagi tak percaya… This 22nd aku daki Gunung Murud. i know. i can’t believe it myself.. *hee*

     
  12. alkamil

    July 4, 2006 at 12:28 pm

    haz??? gunung murud??? walauyeh.. giler ah ko
    aku pon tak smp g sana huhu
    lagi satu tpt ko rafting kat mana?
    jeles nihhh

     
  13. litium

    July 4, 2006 at 8:14 pm

    NAK IKOTTT!!

     
  14. my.strawberry

    July 4, 2006 at 10:34 pm

    kejap!

    aku pnah dgr pasal white water rafting tapi tak terfikir nak pergi sbb tak hebat berenang! hahahahha

    kat mana wei kat mana… mcm mana nak raftng kalau tak tau kat mana. hahaha

    haz.
    good luck panjat gunung ok. kau semput , ada je yg sambut😉
    hehehhe

     
  15. lutfi

    July 4, 2006 at 11:17 pm

    rafting takyah berenang pun takpe

     
  16. alkamil

    July 5, 2006 at 2:14 pm

    radting penat paddle klu air tenang jek
    mmg penat + jenuh!!!

     
  17. hazlina

    July 5, 2006 at 3:11 pm

    YUP.

    Tak payah hebat berenang.. Although it will come in handy esp when you drifted away from your mates (which happened to me in Padas. hehe) .. Tapi tak perlu risau sbb ada guides to assist you.. (and 1 very cute one too. Nyehehhe.)

    yg lagi satu aku pegi kat sini. Sg. Kampar. http://www.nomadadventure.com/whitewater.php?section=trip&page=trip_recreational-kampar_raft

     
  18. litium

    July 5, 2006 at 6:12 pm

    WOIIII NAK IKOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!

     
  19. ashka

    July 5, 2006 at 7:51 pm

    eh kesiannye, anak sape ni.. hehehehehe
    adiman, kau mcm ni.. dah mcm faris tau tak.

    ok jom. gi white water rafting beramai-ramai pulak

     
  20. aJ3k + altuty

    July 5, 2006 at 8:20 pm

    gggreattttt!

     
  21. litium

    July 5, 2006 at 9:40 pm

    hoh baru ade org nampak

     
  22. lutfi

    July 5, 2006 at 11:44 pm

    jom

     
  23. aLkamiL

    July 6, 2006 at 12:18 am

    gua in!

     
  24. ashka

    July 6, 2006 at 8:16 am

    korang plan lah. aku lupa sem baru nak bukak dah. kalau free & takde class masa time korang plan tu, aku in.

     
  25. hazlina

    July 6, 2006 at 5:13 pm

    Yang aku tau, dekat ngan Johor.. Sg. Endau .. Tapi apa kata korang turun ke KL aku boleh organise kalau nak gi Kuala Kubu Baru, Selangor..😉 Jumaat malam lepas keje korang beramai-ramai convoy ke KL.. Sabtu gi rafting.. Ahad balik la JB balik. apa kata? hehee tak yah amik cutiii~ Min 10 org kot. Tuty, Aizec, Kamilla, Lutfi, Nanad, Adiman including me dah 7. hmm. jom la?

     
  26. hazlina

    July 6, 2006 at 5:14 pm

    oops it should be ‘naik KL’ la kan? *grins*

     
  27. litium

    July 6, 2006 at 6:46 pm

    ooo yeahh!!! best best

     
  28. my.strawberry

    July 6, 2006 at 7:17 pm

    oh yeaahhh!! boleh plan boleh plan!! haz, sekali kau rafting berapa kena bayar? haha aku ni plan dah nak siap budget skali.😀

     
  29. lutfi

    July 6, 2006 at 10:06 pm

    jom. budget makan dan duit skeleng kene cukup.

     
  30. aLkamiL

    July 7, 2006 at 11:01 am

    jom haz jom.. aku mmg tringin gila nak rafting ni huhuhu!

    naik kl lah😀 tp sume org pakai tibai je naik ke turun hehehe

     
  31. aj3k

    July 8, 2006 at 12:43 am

    mat salleh bogel2 ada tak?

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: