RSS

island retreat

01 Jul

jom pergi pulau lagi? nanad dah sampai tioman dah at this moment. urghhh

 
14 Comments

Posted by on July 1, 2006 in simply random

 

14 responses to “island retreat

  1. aLkamiL

    July 1, 2006 at 12:20 pm

    perghhhh~
    jadik gak upenye bdk tu g tioman! perghhhhh~

     
  2. my.strawberry

    July 1, 2006 at 6:16 pm

    suka2 hati dia je kan? ahahhah
    dia text aku
    “guess where am i”
    “tioman?”
    “mersing. boat @11.30”

    jeles gell!

     
  3. aLkamiL

    July 1, 2006 at 8:46 pm

    perghhhhh~
    demmm (dme’s feveret word :p)
    jeles jelesss~

     
  4. my.strawberry

    July 2, 2006 at 1:52 am

    dme fav word? dia tiru aku dgn nanad! eh no.. its originally from nanad. ahahaha

     
  5. lutfi

    July 2, 2006 at 7:32 am

    skeleng bawak tak?

     
  6. my.strawberry

    July 2, 2006 at 9:11 am

    skeleng gapo?

    arghhhhh tensen aku apa skeleng ni. jawa ada gak skeleng. tp aku rasa lain maksudnya

     
  7. lutfi

    July 2, 2006 at 10:53 am

    pitih skeleng

     
  8. aLkamiL

    July 2, 2006 at 1:02 pm

    ahahaha
    yeke? word budak jb gerek upenye tuh ehe
    “skeleng bw tak?’ — “toilet bowl bawak tak?”
    mcm in je maksud toilet bowl ni ehehehe

     
  9. aj3k

    July 2, 2006 at 10:51 pm

    napa nak bawak skeleng?
    cebok bwk skali tak?

     
  10. altuty

    July 2, 2006 at 11:46 pm

    dah ntah pape dah jadinya discussion pasal skeleng ni. ahhahahaha

     
  11. lutfi

    July 3, 2006 at 1:14 am

    duit syiling la

     
  12. ashka

    July 4, 2006 at 9:16 am

    tuty! kat tioman pun toilet 50sen la. hehe. remember last yr kita gi toilet kat salang.. tapi tak payah bayar kan. thats y kite rasa toilet kat perhentian tu mahal. btw, i went to the same toilet again, dah bawak pitih skeleng nih, tapi ada mat salleh nk tlg bayarkan sbb dia bagi rm5 kat makcik toilet tu.. ahahaha

     
  13. al-tulan

    July 6, 2006 at 3:51 pm

    masuk toilet pun nak kena org blanje ke nad…tak gerek langsung..hahah

     
  14. ashka

    July 7, 2006 at 2:16 pm

    jeles!! ;P hahahaha
    bila korang nak turun JB pulak? pergi singapore ramai-ramai gerek jugak. ala-ala tourist gitu =D

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: