RSS

06 Jul

happy bday to mummy. and kamilla too. tau tak apa similarity diorg ni.. ganas and not lemah lembut type of person. tp kamilla ni dah tukar zodiac kut.. makin sloww je. ahahhaha

check out her blog. i mean kamilla’s blog😉

sejak2 balik from perhentian ni, aku tak se-stress kerja mcm sblm ni. ntah angin pulau tu dah tiup angin dlm bdn aku kut. kalau ikut teori tu, aku rasa nanad dah mmg rajin sgt la ni pergi kerja. hahhaha..

ohh congratulations to nanad for bercoming a mak.. mak ngah. upgrade sket lepas jadi mak kucing.

walaupun aku tak de stress mana nak kerja dah. tp kan best kalau esok ahad. dah la sabtu ni kena kerja. nnt akhir bulan ni ada factory shutdown. ehehe bole gi jalan lagi. aku takde geng sama kepala la kat kilang tu. kalau tak sure aku dah ajak pergi jauh2. aj3k kerja kilang lain. tak geng. ahahha

 
14 Comments

Posted by on July 6, 2006 in simply random

 

14 responses to “

  1. aLkamiL

    July 7, 2006 at 10:59 am

    masey masey.. kat blog aku sdri aku tak smpt nak apdet letak psl bday aku.. sebok celebratela konon hahah!

    hmm.. aku tgh agak² aku zodiac apa skrg :p

    angin pulau tu blm cukup nk wat aku rajin g keje.. skrg ni slagi tak pukol 8 slagi tu aku tak bgn.. aku sepatutnya punch card kol 8 huhuhu! :p

     
  2. lutfi

    July 7, 2006 at 11:15 am

    tuty ko bile nak naik taraf lak? hehehehehe

     
  3. ashka

    July 7, 2006 at 12:38 pm

    meh aku reply kan for tuty..

    …SOON! xP

    wehhhhhhh bukan mak ngah okay! argghhh.. tak rock la ;P aku still tengah pikir2 nama yg cool nak suruh anak buah panggil aku nanti. hehehe
    tuty, adik aku nak gi redang. Hmmmmmmmmm (termenung panjang sambil otak ligat berfikir.. hahaha) kalau ur theory on angin pulau = rajin kerja tu memang betul, jom la pergi. errrr, but now for my case, angin perhentian = hitam. angin tioman = hitam legam. nanti dulu lah. ;P

     
  4. aj3k

    July 8, 2006 at 12:56 pm

    balik2 citer pulau..busan ah.
    kalu brani jom kita pi panjat gunung?

     
  5. lutfi

    July 9, 2006 at 5:08 am

    cam aku senang. ayah su.

     
  6. my.strawberry

    July 9, 2006 at 9:53 am

    mmg senang je pun lupi.. tp si ashka nih, dia tanak terima ‘mak ngah’ tu. tak cool katanya. tampak tua, katanya. ada dia nak anak sedara dia panggil auntie anne? yg jual pretzel tu.

    aduh

     
  7. aLkamiL

    July 9, 2006 at 11:56 am

    auntie anne????
    mana dtg anne tu? LOL

     
  8. ashka

    July 9, 2006 at 2:32 pm

    ish ish ish…
    bukan anne la.. N. N for nanad ok? hahahahhahahaha
    btw, its cik N. bukan auntie anne.

    aduh.

    ;P

     
  9. lutfi

    July 9, 2006 at 5:31 pm

    hahaha. seriusly nanti yg lekat sure mak ngah jugak hahahaha.

     
  10. my.strawberry

    July 10, 2006 at 7:05 pm

    elehhh.. yg kau msg aku dpt idea nak anak sedara kau panggil apa tu.. kau type ‘auntie anne’.. bukan ‘auntie N’.. ‘cik N’ lagi la takde. ahhaha lek lek.. kang ada gak aku mkn selipar mak ngah ni

     
  11. aLkamiL

    July 11, 2006 at 1:59 pm

    hahahahaha
    makcik N? ala N tu kalu die eja pjg kan anne.. samalah tu mak ngah huhu

     
  12. ashka

    July 11, 2006 at 2:44 pm

    alah.. baby yusuf pun tak tau cakap lagi. hehehe. tgk lah nanti dia nak panggil ape. redha jelah. hahaha

    kamilla, bila kau turun jb? aku nak ajak kau gi s’pore

     
  13. aLkamiL

    July 11, 2006 at 11:16 pm

    hahaha.. redha jgn tak redha..
    tak sure lagik.. bila ko plan nk g?

     
  14. aLkamiL

    July 11, 2006 at 11:18 pm

    eh iz.. gunung mana yg ko nak panjat tu..
    klu brani jom ah hahah!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: