RSS

damn sad

19 Jul

i just came back from hospital. doktor kata kemungkinan besar kena pukul dgn benda keras. bekas melecet kat leher dgn cross badan (sling bag) menguatkan lagi teori kena rompak.

aku tak boleh bayang mcm mana adik aku jatuh tersembam tepi jalan, org kutip pastu hantar hospital yg tak buat pape tu. sedih sgt.

klau air mata aku jatuh berderai2, mcm mana ntah mama nak hadapi semua ni. luka2 dah mula berair. kemeja yg dia pakai nak ke hospital tadi dah tak boleh nak dibuka sbb sudah melekat. bila nak ditarik, ditepisnya. tadi jururawat dah kena tengking. amir jadi garang. sikit pun tak boleh nak disentuh lukanya tu.

sedih aku dgr mama cerita. masa amir diangkat dgn stretcher, tgnnya diikat.

sedegil2 amir tu, dia tak pernah bergaduh even masa kat sekolah pun. dia pun tak akan cari pasal kalau dia sorang2.

tak tau la kalau ada org yg tak puas hati dgn dia dlm senyap. byk spekulasi boleh buat tapi yg tahu cerita cuma amir sorang. and dia belum sedar, dia masih mcm tu. mcm tdo, mcm sedar.

aku mmg rapat dgn amir dari kecik. walaupun dia muda 2 thn, tp dia selalu act mcm dia yang abg. he always walk in front of me.

we cant see any improvement, that is the worst part. i want him sedar balik. i promise i’ll his cook his fav kari ayam once he recognise mama ayah and us.

 
1 Comment

Posted by on July 19, 2006 in simply random

 

One response to “damn sad

  1. lutfi

    July 19, 2006 at 11:42 pm

    try mase visit bace la quran dekat die.

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: