RSS

MATTA fair, PC fair and akademi fantasia

06 Aug

umphh.. they dont have any connection at all. its just that MATTA and PC fair are here in JB; and I watched AF final at Singgah Selalu with fiance and friends. Dearest fiance didnt find anything interesting at PC fair. I want to go MATTA fair with Nanad. Akademi Fantasia didnt reach my expectation. It was bland and boring.

hey.. jom plan pegi mana2 nx year. nak gi beli tiket je rasa. thn dpn dah tak bujang, tak boleh la nak plan suka2 je mcm sblm ni. ahahhaha no no i am not complaining.

ok give me suggestions. phuket or bali, bandung or hadyai, gold coast or perth. siem reap? or just easy and laid back tioman island. arghhhh nyaman!! dont suggest Padang – it is not suitable for us. For the ibu ibu level ok la kut. shopping kalau hari2 pun boring kan? hahaha tak cukup adventurous utk aku la. asik angkat shopping bag je.

tioman is another meaning for nyaman, at least for me. Loh’s definition of peace is Pulau Rawa. give me yours.

aku tau adiman nak ikut! hahahhaha kan kan?

have you watch The Lake House? dibintangi oleh Keanu Reeves dan Sandra Bullock. Aku tak letak harapan yg tinggi masa masuk panggung. ada sedikit twist utk love story ni. aku hampir kecewa dgn ending filem ini, tapi bersabarlah kerana ianya diakhirkan dgn baik sekali. Mesej filem ini ialah, just wait and be patient. Utk org spt aku, air mata laju sekali.

aku nak masak la. tp takde idea nak masak apa. kang masak mat saleh’s style mcm apa yg mudah didapati secara online, parents jawa aku tak lalu nak makan. aku nak masak masala.. masalahnya, aku lupa.

 
4 Comments

Posted by on August 6, 2006 in simply random

 

4 responses to “MATTA fair, PC fair and akademi fantasia

  1. nisa

    August 6, 2006 at 1:39 pm

    phuket? patong beach definitely the best place to stay. tapi di karon beach lebih relax. karon to patong naik skuter dlm 10mins je🙂

     
  2. nik

    August 8, 2006 at 4:46 pm

    yea phuket best…

     
  3. my.strawberry

    August 8, 2006 at 8:35 pm

    nak pegi la nih.. ahhahaha

     
  4. nikshahrin

    August 9, 2006 at 1:55 am

    pegi pegi jgn tak pegi…aku pon rasa cam nak pegi lagi next time…nak ajak nisa…:D

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: