RSS

before year end..

08 Aug

  • khatam quran
  • see Amir’s improvement. i hope at least he could see normally. his right eye couldnt focus or gelap.. whatever i dont know but there is something wrong with his right eye.
  • save enough money to buy home appliances and furnitures.
  • learn how to potong kain for baju kurung. to sew is easy, only mama knew how to hold the scissors firmly.
  • lose 2kg of fat. or 2 inches of waistline. bride has to be in grrrrreat shape.
  • keep fit, stay healthy.

oh my my my.. ganti puasa dah nak puasa balik wei!

not in a good mood today, so many people asking about Amir. Many were in their disbelief when I told them that Amir is still like that, lupa lupa and scared when he doesn’t see anyone around him. he couldn’t be left alone. he called home frequently, texted mama everynight, stating that he misses home so much.

i raised my voice when one said, “biar betul. adik awak mcm tu lagi. belum baik2 lagi ke?”
“abis tu awak ingat saya suka2 nak ckp adik saya tak betul?”

no one could take care of him here in JB. at least kat kg there’s tokmak and my young unmarried uncles who stayed with tokmak. he counts down each day to his next med appoinment.

pls Amir, i have faith in you. pls recover and bring laughter to us again. play your guitar so that we could sing together with adik2 whenever there’s no electricity.

 
18 Comments

Posted by on August 8, 2006 in simply random

 

18 responses to “before year end..

  1. shera

    August 9, 2006 at 1:03 pm

    emmm…
    lom recover lagi eh? doa kuat2 k k.tuty..

    btw, are u getting married end of this year?
    woaahhahaha best nya!!!

    eh kan dah kurus..nak kurus pe lagi?

     
  2. mooke

    August 9, 2006 at 5:54 pm

    hi tuty,

    sorry to hear abt your adik. pray that he’ll get well soon.

    to lose 2 kg of fat, ehem..miss smartypants here would like to recommend that you concentrate not on the actual weight loss but

    * by having healthy meals especially for your breakfast and dinner
    * exercise – jogging for at least twice a week and some strength training.

    you’re naturally petite in nature so pls don’t be too hard on your body. good luck!

     
  3. my.strawberry

    August 9, 2006 at 8:15 pm

    shera,
    ya. insyaAllah.

    mooke,🙂 thx for your advice, i’ll try by having healthy meals. tapi nak exercise.. aku ada 1000 alasan. hehehe *ketuk kepala*.. aku cuba aku cuba. thx ya

     
  4. ashka

    August 9, 2006 at 8:23 pm

    *ketuk kepala jugak*

    tuty, saya ada satu soalan. selain daripada kedai-kedai di sepanjang danga festive street mall, ada apa lagi ya?
    mari kita ke sana yok?

     
  5. my.strawberry

    August 9, 2006 at 8:29 pm

    itu bukan soalan.. itu namanya perli.

    tapi seberang jln danga festive street mall, atau bersebelahan dgnnya.. kita boleh jamu selera juga. boleh la kita ke sana.. balanced life.

     
  6. ashka

    August 9, 2006 at 8:34 pm

    saya lebih berminat dengan seberang jalan itu. hihihi.

     
  7. Lady K

    August 10, 2006 at 5:00 pm

    saya juga hendak ikut ke seberang jalan itu
    tlg bawa sy bersama ya😀

     
  8. my.strawberry

    August 10, 2006 at 9:50 pm

    adakah kau tahu apa yg ada di danga festive street mall itu? hahahahaha kalau kau dah tanya nanad tak behh aaa..

     
  9. aj3k

    August 10, 2006 at 10:57 pm

    kamu berdua ni…cari la tmpt yg lebih seronok dari festive mall tu.kadang2 tuh terasa mcm was2 je hubungan kamu berdua ni!pelik!huahuahauha
    rock Uhhhhhhh

     
  10. lutfi

    August 11, 2006 at 6:27 am

    ape ko ni aizec rock uhhh uhh la cam beruk

     
  11. ashka

    August 11, 2006 at 2:47 pm

    pelik ya? eh aizec, u wanna know the real truth?? bet u won’t.. u’ll regret it!! hahaha

    yelah kamilla, anda nak yang di festive street mall atau yang di seberang jalan itu? eleh.. balik jb pun tak.. !! ;P

     
  12. aj3k

    August 11, 2006 at 8:01 pm

    tuh la ko lupi…duk tmpt org mana tau citer kat msia…
    ngk la citer ROCK! baru lah rock Uhhhhhh!

    nanad-aku sanggup dgr…kalu brani ckp lah…boleh la kita ber”kongsi” bertiga??

     
  13. ashka

    August 11, 2006 at 8:26 pm

    ah sudah, jangan merepek.. ahaha

     
  14. lutfi

    August 11, 2006 at 9:52 pm

    mana mawi ko nye aizec da lupe ke?

     
  15. aj3k

    August 12, 2006 at 8:30 am

    mawi?
    ntah la..dah ke laut kut!kehkehkeh

    “Dua benda yang boleh buat masyarakat kita hancur:
    1.buang masa
    2.amik rasuah”
    -petikan dari citer Rock.
    Rock Uhhhhhhhhhhhhh

     
  16. Lady K

    August 12, 2006 at 10:17 pm

    aku tak tau pape, festive street mall atau yang di seberang jalan itu, sume tak tau huhu.. tapi aku tau night safari hahaha!
    tula.. lama siot tak blik jb.. windunyerghhhhh!

     
  17. my.strawberry

    August 12, 2006 at 11:21 pm

    ya Allah.. sesat dah kau nih

     
  18. Lady K

    August 13, 2006 at 4:06 pm

    😀
    tula, lama sgt tinggalkan kg halaman camnila jadiknye isk isk
    eh.. tudung mak aku dah pass blm?

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: