RSS

Happy birthday to PC!

12 Aug

Kalu korang nak tahu, arini 12 ogos 1981 lahirlah pc pertama kat dunia.Sama ye umur ngan kita.Ia telah dikeluarkan oleh IBM untuk menjana revolusi penggunaan PC di rumah dan di opis.Masa tuh, ia dikeluarkan dengan 3 versi dan mengambil kira2 12 pasukan utk melaksanakan projek ni.Itu je aku nak bgtau.Jgn korang tau nak guna PC je.At least belikan la kek ke, hadiah ke kat PC yg korang dah guna bertahun lama untuk buat mcm2 kerja korang termasuklah yang berfaedah ataupun yang tak berfaedah.

 
5 Comments

Posted by on August 12, 2006 in simply random

 

5 responses to “Happy birthday to PC!

  1. lutfi

    August 12, 2006 at 1:36 pm

    tak malu post kat blog org

     
  2. Lady K

    August 12, 2006 at 10:14 pm

    haha.. btol tu.. tak malu post kat blog org

     
  3. my.strawberry

    August 12, 2006 at 11:22 pm

    sian tunang aku dikutuk2. dia contributor la!

     
  4. aj3k

    August 13, 2006 at 12:26 am

    biasalah…tumpang glamer!
    Rock Uhhhh!

     
  5. Lady K

    August 13, 2006 at 4:04 pm

    tau die contributor.. saje je bgurau senda ngn iz, kan iz kan hehehe

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: